Home » България » Трифонов се появи в ефир и разкри какъв СМС е получил от Кирил Петков за ареста на Борисов
Трифонов се появи в ефир и разкри какъв СМС е получил от Кирил Петков за ареста на Борисов

Трифонов се появи в ефир и разкри какъв СМС е получил от Кирил Петков за ареста на Борисов

Сподели новината

След дълго отсъствие снощи Слави Трифонов се появи на екран в собствената си телевизия във времето, в което се излъчва „Вечерното Шоу на Слави“. От много време негов водещ е Иво Сиромахов.

Вчера обаче има промяна. Слави се появи в ново предаване, което преди дни самият той представи. Неговото име е “ Нещо лично“.

Ето как започна първият брой, като зад кадър е гласът на Тошко Йорданов:

-Слави Трифонов: „Каква е целта на цялото това начинание, в което само аз съм сниман, а ти седиш отстрани, усмихваш се и не те дават камерите? Каква е целта на всичко това?“.

-Тошко Йорданов: „Целта е, ако се получи разбира се, един откровен разговор, в който хората, в някаква степен, да научат през какво минахме, ако им е интересно. Ако не им е интересно, няма да го гледат.  А виждаме само теб, защото ти си всичко, което сме правили. Да кажем 95 процента, останалите 5 процента сме едни „малки нещастни пчелички”.

-Слави Трифонов: „Това не е вярно, а е и адски задължаващо! В основата на всяка работа стои екип. Това е абсолютен факт. Не може да се направи от един човек. Един човек може да стои на върха, да управлява, да бъде част от този екип, но основното е да има екип! А защо трябва да бъда усмихнат? Аз много често се усмихвам, въпреки, че не ми личи. Аз съм си усмихнат! Не изглеждам усмихнат, но съм такъв“!.

На въпрос на Тошко Йорданов свързан с ареста на Борисов, Слави разказа следното:

-Слави Трифонов: По това време аз бях на ресторант, в който ходя да вечерям, понеже ми е самотно да си готвя вкъщи сам. По-скоро дразни ме да мия чиниите. Иначе с удоволствие си готвя и мога да го правя. И бях в този ресторант, в който обикновено вечерям. Бях сам. Там е скатано, за мен удобно, няма много хора.

В момента, в който излизам, установявам, че около ресторанта е пълно с полиция. Това много ме изненада. Моите сътрудници, с които общувам и вечерям ги попитах за какво става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям живее бившият министър на финансите Влади Горанов.

Тогава разбрахме, че по новините са казали, че започват арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова. Тогава видях, че съм получил съобщение от Кирил Петков на телефона си.

Ще го цитирам по памет, беше нещо от сорта: „Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова”. Това беше, в кратко съобщение. Това беше и аз като един нормален зрител гледах всичко друго като хората по телевизията“.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар