Home » Полезно » Във формата на дланите е закодиран човешкия характер – погледнете ги и вижте какви тайни разкриват за вас:
Във формата на дланите е закодиран човешкия характер - погледнете ги и вижте какви тайни разкриват за вас:

Във формата на дланите е закодиран човешкия характер – погледнете ги и вижте какви тайни разкриват за вас:

Сподели новината

Оказва се, че формата на дланта може да разкрие много за нас. Вижте описанието по-долу и визуално сравнете описаните длани с вашите собствени.  Какво говори за вас вашият тип длан?

длан характер

1. Квадратна длан и къси пръсти

Хората като вас трудно се контролират и управляват емоциите си. Много лесно се изкарвате от равновесие и кавгите са нещо обичайно в живота ви. Но през останалото време се проявявате като добър човек, който винаги е готов да помогне на другите. С вас трудно намирате общ език, защото не сте настроени за нови запознанства.

2.Правоъгълна длан и пръсти със средна дължина

Вие сте много бърз човек и сте свикнали да пазите всичко в себе си. Държите се доста тайно в обществото, защото всъщност не искате да общувате с други хора. Заслужава да се отбележи, че сте креативни. Често се опитвате да изглеждате пред другите, защото мнението на другите е много важно за вас. Вие разбирате много добре хората и често използвате това за свои собствени цели.

3. Правоъгълна длан и къси пръсти

Хора като вас имат ясни лидерски качества. Вие сте страхотен организатор и винаги имате какво да правите. Вие сте истински манипулатор, който си играе перфектно с чуждите емоции, без да мисли за последствията.

къси пръсти характер

4. Правоъгълна длан и дълги пръсти

Вероятно сте романтична личност и много уязвима. Не винаги сте уверени в способностите си, затова често се чувствате тревожни. Въпреки че сте скромни, винаги можете да отстоявате себе си.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар