Home » Скандално » Соня Колтуклиева попиля Кирил Петков: Още от първия ден на 48-я парламент твоята партия “Продължаваме промяната” е в и-зо-ла-ци-я! Чегъртат ви, бе!
Соня Колтуклиева попиля Кирил Петков: Още от първия ден на 48-я парламент твоята партия “Продължаваме промяната” е в и-зо-ла-ци-я! Чегъртат ви бе!

Соня Колтуклиева попиля Кирил Петков: Още от първия ден на 48-я парламент твоята партия “Продължаваме промяната” е в и-зо-ла-ци-я! Чегъртат ви, бе!

Сподели новината

Драги Кириле, свиквай, не разбра ли?! Още от първия ден на 48-я парламент твоята партия “Продължаваме промяната” е в и-зо-ла-ци-я! Чегъртат ви, бе!

Чегъртат ви с кеф и настроение! Ядосвайте се, истеризирайте, подскачайте до тавана от мъка – на кой ли му пука!?

Кириле, ти като не успя да пробуташ Радостин за председател на комисията по спорта, той сега ще те накаже ли?
Мустафа Карадайъ беше страхотен! На коментара на репортерка: “Радостин Василев каза, че някой от президентството се е обадил в ДПС той да не стане председател на комисията”, лидерът на ДПС отговори: “Ако той ви каже, че сте камила, ще се превърнете ли в камила? “Така културно Мустафа Карадайъ избегна да назове истината: този лъже, не му е за първи път, той така си лъже.

Предупредих те, Кириле, недей да водиш чужди битки, защото яко ще се забатачиш. Готов ли си да отговаряш за прегрешенията, намирисващи на престъпления, които Радостин Василев е натворил като министър на спорта?! Или всичко му простѝ, защото хариза на кантората на твоята Лена 117 350 лева от държавна фирма?! Това как се връзва с твоите лозунги за “нулева толеранция към корупцията”?! Ами никак.

… Слави Трифонов за Радостин Василев, 22 октомври 2022 г.:

“Да, в началото той ми беше симпатичен. Виж к’во ш’ти кажа: някой, ако е лайняр, не е задължително да му личи веднага. Напротив, тия дето са истинските лайняри, те са закопани много навътре в себе си…“

Явор Дачков за Радостин Василев, 27 октомври 2022 г.:

“Радостин Василев се превръща в нещо като лице на „Продължаваме промяната“. Май и за Никола Минчев не са се борили така с нокти и зъби. Всъщност след Кирил и Асен, Радостин Василев се очертава като най-важният човек за ПП. Само поради маргиналния характер на явлението, хората не са запознати с дебелашките далавери, които бяха извършени за няколко месеца в Министерството на спорта по времето на кабинета „Петков“. А и името, и лицето на Василев трудно се помнят.

Как обаче всичко това се връзва с антикорупционния патос на Кирил и Асен? Никак.

Щом Радостин Василев може да им е лице, а неговата политическа кариера – кауза, не виждам на какво отгоре са им моралните претенции. Дори оставям далаверите на лидерите настрана. Радостин Василев е красноречива визитка на „Продължаваме промяната“ и това няма нищо общо с никаква промяна.”

… Кириле, върнете на Радостин гела! Гелосан поне вади фасон на треторазреден мафиот, ала без гел е като мургав джебчия, лизнат от луда крава.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар