Home » Скандално » Ето го тайното бебе на разведената Лиляна Павлова (Снимки)
Ето го тайното бебе на разведената Лиляна Павлова (Снимки)

Ето го тайното бебе на разведената Лиляна Павлова (Снимки)

Сподели новината

Лиляна Павлова е станала майка за втори път преди 40 дни. Новината потвърди нейната вече пораснала първородна щерка София, която публикува снимки с пеленачето в социалните мрежи.

Поводът бе домашното парти за Хелоуин, което семейството си устроило вкъщи. От кадрите се вижда, че Павлова е родила момченце, но името на братчето си каката запази в тайна от последователите си в интернет.

Дъщерята на Павлова с новороденото си братче

Цялата бременност на бившата регионална министърка премина под секрет и малцина успяха да разберат, че тя очаква втори наследник на 44-годишна възраст. Въпреки че до последно Павлова работеше и се появяваше по световни икономически форуми, тя умело прикриваше наедрялото коремче с ефирни луксозни шалове, така че никой да не може да разбере за щастливото събитие, което ѝ предстои.

От 2019 г. някогашното острие на ГЕРБ живее със семейството си в Люксембург. В херцогството учи порасналата ѝ вече дъщеря София, която тази година навърши 15 г. За чужбина Павлова замина, след като приключи мандатът ѝ като министър на европредседателството на България и бе изпратена в Люксембург, за да заеме поста вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка.


Лиляна с щерка си София, която е вече на 15 г.

През последните месеци в медийното пространство се появиха спекулации дали всъщност нейният съпруг Пламен Николов е баща на второто ѝ дете или двамата са разделени, а тя има нов човек до себе си. Истината е, че всъщност Лиляна се е развела с бизнесмена Пламен и е върнала моминската си фамилия. Това е видно от имуществената ѝ декларация през КПКОНПИ за 2022 г., където тя вече е вписана като Лиляна Павлова Павлова, а не като Лиляна Павлова Николова. Освен това имотите на вече бившия ѝ съпруг не присъстват в документа, тъй като при развод той не е длъжен да ги декларира пред държавата. Двамата обаче са в добри отношения, видно е от социалните им мрежи. Стараят се да обръщат еднакво внимание на общата им дъщеря, която е в деликатна тийнейджърска възраст.

През лятото София е била на почивка на морето поотделно първо с майка си, после с баща си. С Лиляна Павлова, която по това време е била вече в напреднала бременност, са отдъхвали в затворен комплекс в Созопол. Там бившата министърка е била и в компанията на новия мъж до себе си, за когото се говори, че е мастит бизнесмен. Официално самата Павлова обаче не е обявила самоличността му и не е говорила пред медиите за рокадите в личния си живот. Докато е в майчинство, вероятно Лили ще живее през повечето време в София, а не в Люксембург, където жилището ѝ е под наем и струва близо 5500 лева на месец.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About Натали Славчева

Твоят коментар