Home » Клюки » 20 години по-късно! Камелия Тодорова спря алкохола и разцъфна
20 години по-късно! Камелия Тодорова спря алкохола и разцъфна

20 години по-късно! Камелия Тодорова спря алкохола и разцъфна

Сподели новината

Две десетилетия по-късно Камелия Тодорова успя да намери сили да се раздели с най-големия си проблем – алкохола. Напоследък примата на родния джаз надига единствено чаши с бистра водица.

Дори на светски събития, където се леят доволно количество скъпи питиета, тя остава непоклатима и не посяга към тях. Легенди се носят за проблемите й с алкохола. Според мълвата именно алкохолът е бил най-голямата спирачка в живота и кариерата й. И днес, месец преди да навърши 69 години, тя е в отлична форма като изпълнител и може да сложи в малкия си джоб почти всяка от младите й колежки.

Камелия Тодорова не крие проблема си с алкохола. В спектакъла си „Моят глас“ още преди около година тя разказа, че е пиела от мъка и се е мразела заради слабостта си. Очевидно обаче горчивите дни са останали в миналото й. В последно време тя не близва алкохол дори и в случаите, когато всички около нея вдигат чаши.

Напоследък редовно се появява по светски събития в изряден вид, изключително елегантна и с перфектна прическа и очевидно – без да е близнала алкохол.

В поведението си е тиха, обрана и се държи с огромно достойнство, подхождащо на статута й на една от най-големите певици в страната.

Освен това прави впечатление и отношението на останалите хора в компанията й към нея – с подчертано уважение. Според мълвата, откакто е зарязала пиенето, кариерата й е тръгнала във възходяща посока. Освен собствените си изяви, Камелия Тодорова прави концерти с млади колежки като Рут Колева и Милица Гладнишка.

Очевидно Камелия Тодорова все пак е успяла да излезе като победител от дългата борба, която е водила толкова години с алкохола. Слуховете носят, че е търсила помощ от специалисти по зависимости. Най-силният й стимул да остане трезвена обаче били двете й дъщери – Рейчъл и Мириам-Ребека, от които има две внучета.

Именно щастието, че е станала баба, спасили Камелия Тодорова от демоните на миналото, тласкащи я към алкохола. Многократно е споделяла пред медиите, че от бъдещето си иска най-много да е здрава, за да може да се радва на внуците си.

Източник: Уикенд

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар