Home » България » Бизнесменът Касабов биел жена си от 20 години, давал й само по 30 лева
Бизнесменът Касабов биел жена си от 20 години давал й само по 30 лева

Бизнесменът Касабов биел жена си от 20 години, давал й само по 30 лева

Сподели новината

Лекарите едва спасили пребитата Димитрия да не изпадне в кома

Пловдивският предприемач Симо Касабов не само биел жена си в продължение на над 20 години, но я държал и икономически зависима – не й разрешавал да работи и превеждал по картата й само 30 лева, колкото да покрие най-насъщните си нужди, стана ясно днес, когато Районният съд в Пловдив определяше мярката му за неотклонение.

40-годишният Касабов следял цялото си семейство чрез инсталирани приложения на телефоните им за подслушване и показване на местоположението. Той редовно ги заключвал в дома си без тяхното съгласие, заради болестна ревност. Забранявал на жена си дори да контактува с приятелки, пише Traffic news.

Според адвокат Здравко Колев, защитник на обвиняемия Касабов, стотици родители следели децата си с такива приложения предвид крехката им възраст и в това нямало нищо странно. Той поиска за клиенти си „домашен арест“, тъй като никой друг в семейството не работел и то оставало без приходи.

Адвокатът смята, че разследващите е трябвало да разпитата и децата, за да се установи дали наистина те са ставали свидетели на многогодишен тормоз, за които твърди прокурорът. “Смятам, че показанията на децата ще са много различни”, добави Колев.

Както Флагман.Бг съобщи, пребитата с тенис ракета съпруга Димитрия бе приета в УМБАЛ „Св. Георги“ с множество хематоми, фрактура на две ребра, скъсан далак и спукано тъпанче. В момента състоянието й остава тежко. Направени са ѝ операции, отстранен е далакът ѝ. Лекарите са положили огромни усилия за да я спасят, съществувала е реална опасност да изпадне в кома. В момента е контактна, потвърждават от прокуратурата.

За щастие децата не са станали свидетели на побоя. Те не са били в жилището по време на нападението.

Във фаталната вечер жената успяла да избяга от апартамента и потърсила помощ при нейни приятелки, които я откарват в болница. Докторът, който я прегледал, си спомнил, че през 2018 г тя отново е приета с травми по главата, но тогава казала, че е паднала по стълбите.

Според близки на Димитрия, Касабов й посягал още преди да сключат граждански брак.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар