Home » Клюки » Парите не купуват класа! Светлана Гущерова украси елхата, но предизвика подигравки и хейт (СНИМКИ)
Парите не купуват класа! Светлана Гущерова украси елхата но предизвика подигравки и хейт (СНИМКИ)

Парите не купуват класа! Светлана Гущерова украси елхата, но предизвика подигравки и хейт (СНИМКИ)

Сподели новината

На всички ни е коледно и вече сме украсили елхите у дома, запалили сме лампичките и с нетърпение очакваме онзи миг, когато ще започне голямото разопаковане на подаръци. По традиция много от родните звезди показаха украсата на домовете си.

Сред тях бе и бившата плеймейтка и настояща бизнес дама – Светлана Гущерова. Тя публикува снимки от приказно украсения си дом, но си навлече повече критики, отколкото похвали, а някои директно я обявиха в липса на вкус. Кич или изискан лукс – нека всеки сам да прецени, когато види. Очевидно обаче, за Гущерова всяка декорация си е на точното място.

Светлана Гущерова елха

Богато украсената елха буквално блести от играчки, гирлянди и светлинки. А под нея Светлето е наредила „маркови“ подаръци от собствения си бранд, естествено в най-момичешкия цвят – розово.

Гущерови елха

По адрес на блондинката, която днес е щастливо омъжена за бизнесмена Християн Гущеров и се радва на многолюдно семейство, хвърчат какви ли не епитети, в това число и напомнянето, че тя е дошла от малкия град Търговище. Разбира се, не липсват и комплименти.

Гущерова Коледа

Както се е случвало много пъти досега обаче, Светлана Гущерова приема с усмивка забележките по свой адрес, вероятно следвайки идеята, че изобилието ражда само изобилие.

елха Гущерова

Гещерова Коледно настроение

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар