Home » Клюки » Наглостта на Тити – замазана от КАТ! 100 лв. глоба и 8 точки от талона. Само това ли?
Наглостта на Тити – замазана от КАТ! 100 лв. глоба и 8 точки от талона. Само това ли?

Наглостта на Тити – замазана от КАТ! 100 лв. глоба и 8 точки от талона. Само това ли?

Сподели новината

Десетки хора се събраха пред столичния КАТ в „Дървеница“, за да поискат отнемането на шофьорската книжка на баскетболния треньор Константин Папазов.

Причина за искането стана поредното му пътно нарушение, видеодокументирано от друг водач на пътя.

На 4 септември автомобилът на Папазов бе заснет как прережда колона за ляв светофар на Румънското посолство, след което преминава на червен светофар. Тити твърди, че не той, а друг е карал колата му.

Организаторът на демонстрацията Ясен Дудин каза, че е решил да организира събитието, след като за пореден път Папазов е направил неразрешен ляв завой и е преминал на червено.

Младият мъж изрази и съмнение по отношение на твърдението, че ръководителят на „Левски“ не е бил зад волана.

„Случаят е приключен с глоба от 100 лева и отнемане на 8 контролни точки. Наказанието за такъв вид нарушение, такова завиване на червено е подигравателно“, отсече Дудин, цитиран от БНТ.

Според него искането за отнемане на книжката на Папазов е оправдано, защото той е публична личност и с действията си дава лош пример на обществото.

Припомняме ви, че преди два месеца Тити отново беше заснет да преминава на червен светофар с висока скорост и на бул. „Черни връх“. Тогава той плати глоба и обеща, че ще бъде по-внимателен в спазването на правилата за движение, но… за последните 3 години и половина той има 13 фиша, а общата сума с глоби към КАТ възлиза на 3000 лв.

Докога?

Източник: glas

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар