Home » Полезно » Почистване на отрицателната енергия в дома – гаранция за успех
Почистване на отрицателната енергия в дома – гаранция за успех

Почистване на отрицателната енергия в дома – гаранция за успех

Сподели новината

Почистване на отрицателната енергия в дома

Случвало ли ви се е някога да посетите нечия къща, да се чувствате добре, а на друго място да изпитвате негативни чувства, страх, отвращение? Всичко е свързано с енергията на стаята. Лошо е, когато е слаба, но още по-лошо, ако е отрицателна.

Това води не само до умора и раздразнителност, но и до кавги, изтичане на пари, болести и дори разпадане на семейството.

Признаци за отрицателна енергия в къщата:

Появяват се хлебарки и други вредни насекоми

Вещите изчезват и се губят

Често има болни членове в семейството и домашни любимци

Растенията не растат и умират

Често електрическите крушки и електрическите уреди изгарят без видима причина

Тръбите текат

Вратите и прозорците хлопат

Появяват се неприятни миризми без видима причина

Чести конфликти в семейството

Живущите са апатични към всичко наоколо, постоянна умора

Лоши сънища, сънят не възстановява силите ви

Гостите са враждебно настроени и завистливи

Някой е умрял в къщата

Може би, в къщата е живяло нефункционално семейство или се е случило престъпление.

Пречистете собствената си енергия

Вие може би сами внасяте негативност в дома си. За да изчистите енергията си, трябва да вземете душ, но не обикновен, а със сол. Солта е проводник на енергия и е в състояние да я акумулира, а в комбинация с водата да я отмие.

Когато се къпете, обтривайте тялото си с обикновена сол, масажирайте и изплакнете обилно. В същото време трябва да сте в добро настроение и да мислите как да се отървете от всичко лошо. Повярвайте ми, веднага ще почувствате топлина и светлина в душата си след такава процедура.

Почистете къщата от негативна енергия

Отървете се от ненужното. Всички вещи имат памет и са в състояние да натрупват енергия. Ето защо трябва навреме да се отървете от ненужните предмети, особено ако с тях са свързани неприятни спомени. Запомнете: всичко, което не се използва повече от година, натрупва отрицателна енергия.

Преди да се отървете от ненужните вещи, отворете всички прозорци и врати в къщата. Облечете прости, но спретнати домашни дрехи. Не носете бижута и бъдете в неутрално настроение. Отървете се от всички повредени съдове, дори ако имат малки драскотини. Изхвърлете старите дрехи. Не трябва да има спрели часовници в къщата.

Сега продължете с огледалата: избършете ги с влажна кърпа по посока на часовниковата стрелка, броят на кръговете зависи от това колко е старо огледалото. Ако не помните числото, направете 13. Ако в къщата има стари огледала или останали от предишните жители, трябва да се отървете от тях.

Светена вода и кадене

Пригответе леген със светена вода, но не и чешмяна вода. Поръсете стаята и след това измийте ръцете си. След това запалете жълт кантарион и минете във всички кътчета на дома.

Почистване със свещи

Ще ви е нужна църковна свещ. Запалете свещта и започнете да се движите от входната врата – главната порта на отрицателната енергия. Обработете стъклото и цялата й повърхност, като не забравяте дръжките и звънеца. След това направете същото с вътрешната страна на вратата.

След това се движете из къщата по посока на часовниковата стрелка. Обърнете специално внимание на прозорците, огледалата, ъглите, закачалките, както и на компютъра и телевизора, тъй като върху тях се натрупва много отрицателна енергия. Когато приключите с почистването на къщата със свещ, ще имате една или повече изгорени свещи в чинийката. Хвърлете ги веднага в кошчето, не ги оставяйте в къщата си.

Почистване на ръцете

След като сте изпълнили всички необходими ритуали, трябва старателно да измиете ръцете си със сапун. След това изтрийте ръцете си със сол, изплакнете и изчакайте, докато изсъхнат. След това опънете пръстите си. След това разтрийте дланите си по посока на часовниковата стрелка и ги изтръскйте.

Повторно почистване

За да разберете дали сте се отървали от цялата отрицателна енергия, три дни след почистването запалете свещ и изчакайте, докато изгори наполовина. Погледнете формата на разтопения восък: ако е грозна и тъмна, тогава трябва да повторите почистването. Ако е светла и красива, тогава къщата ви е чиста. Процедурата за почистване на дома трябва да се провежда 1-2 пъти годишно или след негативни инциденти (смърт на близки, лоши гости).

За профилактика

Камбанки

Закачете малки камбанки на входната врата и в цялата къща. Доказано е, че тяхното звънене плаши негативното и влияе благоприятно на човешкото тяло.

Запалете свещи

От време на време палете свещи в къщата. Може да бъде на вечеря или в банята за релакс. Пречистващата сила на огъня е несравнима!

Мокро почистване и проветряване

Изхвърляйте боклука навреме. И от време на време отваряйте вратите и прозорците.

Вземете си котка

Да, именно котките са в състояние да защитят къщата от отрицателната енергия. От древни времена това животно притежава магически способности.

Може да ви се стори нелепо, защото живеем в 21 век. Хората, обаче са способни със своите отрицателни мисли да зареждат предметите наоколо с негативна енергия. Освен това, никога не знаете какво ви желаят хората, които идват в къщата ви. Отделете време и се погрижете за почистването на дома си – това със сигурност няма да ви навреди!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар