Home » Lifestory » 42-годишна британка роди 20-то дете. Вижте как изглежда семейната им вечеря (Снимки)
42-годишна британка роди 20-то дете. Вижте как изглежда семейната им вечеря (Снимки)

42-годишна британка роди 20-то дете. Вижте как изглежда семейната им вечеря (Снимки)

Сподели новината

Жителка на Великобритания на име Сю Редфорд има цели 20 деца.

Преди около година Сю и нейният мъж научили, че тя е бременна за 20-ти път. Публикували снимка от ултразвуковия преглед с текст: „Момчетата са 10, а момичетата са 9. Това бебе е 20-тото“.

Но броят на дъщерите и синовете не се изравнил. Родило се именно момченце. Майката и бащата съобщили на всички за поредното попълнение в голямото им семейство. Но и обещали, че ще сложат точка на забележителното число 20.

многодетно-семейство

Историята на това семейство е направо феноменална! Особено, като отбележим, че многодетното семейство не разчита на никаква държавна помощ. Как живеят ли? Главата на семейството Ноел разполага със собствен бизнес. Пече пайове. И това им позволява не просто да свързват двата края.

Само за една седмица семейство Редфорд дава около 300 паунда за продукти.

Най-много родителите отделят за това да се отбележи достойно най-важния празник — Рождество Христово. Плюс ежегодните екскурзии в чужбина за всички без изключение. Това уникално семейство винаги почива далеч от родината.

А иначе живеят в доста просторен дом. В него само спалните са десет! Специалистите по недвижими имоти оценили на Редфорд на сумата от 240 хиляди паунда.

семейство-много-деца

Сю се запознала с бъдещия съпруг, когато била едва на 7 години, а той на 11. На 14 години тя родила дъщеря, на която дали името Крис. Това било първото им дете. След това децата започнали да се появяват без спирка.

Най-любопитното е, че когато жена му започнала да носи деветото бебе, Ноел си направил вазектомия. Това е хирургична манпулация, когато се прекъсва част от семепровода, за да няма мъжът ново потомство.

И всичко щяло да свърши с деветото новородено, ако по-късно мама и тати не искали да имат още бебета. Така смелият мъж отново легнал под ножа. Направили му обратната операция.

Съпрузите споделят, че след раждането на първата им дъщеря не предполагали, че Сю ще трябва да се отправя към родилното още 19 пъти!

много-деца

За цялата им история само един случай се оказал неуспешен. За бъдещото момче вече било измислено името Алфи, но то умряло в 23-тата седмица.

Но животът продължава. Днес съпрузите са вече баба и дядо. Имат си внуци от на-голямата им дъщеря Крис.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 3]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар