Home » Lifestory » Азис разтърси с изповед пред Меги и Нели: Умът, който е наследство от майка ми, е най-важното, което имам. Не е гласът!
Азис разтърси с изповед пред Меги и Нели: Умът който е наследство от майка ми е най-важното което имам. Не е гласът!

Азис разтърси с изповед пред Меги и Нели: Умът, който е наследство от майка ми, е най-важното, което имам. Не е гласът!

Сподели новината

Всички емоции, скрити тайни и откровения успяха да изкарат от дъното на душата на Азис двете дами, водещи на „Търси се“ Меги и Нели. Васил Боянов разкри голяма част от личния си свят пред камерите, сподели за неща, за които никога досега не е говорил.

Една от най-емоционалните му срещи бяха с майка му Гергина, която разказа за трудните избори, които се е налагало да прави, заради които детството на сина й е ощетено и това е оставило дълбок отпечатък върху него.

Когато я видя, си спомням колко бедни бяхме ние, сподели той. Умът, който е наследство от нея, е най-важното, което имам. Не е гласът!

Всички знаят за метаморфозите през които премина Азис през годините, от изрусените коси и високи токове в зората на кариерата си до силното окосмяване, излъчващо алфа мъжественост, с което явно много се гордее.

Сподели, че в момента не е нито Васко, нито Азис. Васко останал там някъде далеч в бедните години, когато едва свързвал двата края като барман. Азис пък бил човекът от сцената, образ, който изгради също с не малко труд. Сега певецът твърди, че открива истинското си аз, с което тепърва всички ще се запознават.

Искам да съм човека, за когото говорят тези мои най-близки приятели, каза Азис след вълнуващите и емоционални включвания на най-близките до него хора.

Аз смятам, че най-красивите мъже на планетата земя са огромните, тежките, косматите и грозновати индивиди, към това се стремя.

Много факти от живота на Азис са известни, неведнъж е споделял пред камерите през какво е преминал през годините и сега открехна още малко от най-съкровените си тайни. Сподели колко обича да е сам, тишината и спокойствието и за него наистина домът е крепост, пише Вихрогон.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар