Home » Lifestory » 76-годишна милионерска баба забременя от 19-годишния си приятел
76-годишна милионерска баба забременя от 19-годишния си приятел

76-годишна милионерска баба забременя от 19-годишния си приятел

Сподели новината

Известните фрази „за любовта няма възраст“ или „възрастта не е нищо повече от число, когато става дума за любов“ обикновено са две широко използвани поговорки, когато разликата във възрастта на двойката влюбени е значителна. 

Въпреки че звучат доста изтъркано, те все още са масово използвани, защото колкото и невъзможно да изглежда, има много случаи на хора във връзки, в които партньорите им са от дълги години.

Социалните мрежи неведнъж са ни разказвали истории на двойки, чиято възрастова разлика е до пет десетилетия и са показвали, че въпреки всичко връзката може да работи. Но ако още не сме сигурни, пристигат 76-годишна баба и 19-годишният й годеник, които не само са се сгодили, но и твърдят, че чакат бебе.

Това е Милина Гата, жена, известна в TikTok като „бабата милионерка“ и нейният млад съпруг Джузепе Д’Анна, които станаха известни в социалната мрежа, след като 19-годишното момче предложи брак на дълголетницата, споделяйки някои изображения на романтични моменти от тяхното сладко ухажване.

Изправена пред нежната молба за брак на младия мъж, жената не устоя и прие без колебание, така че развълнувана реши да сподели момента в своя TikTok акаунт.

Милина Гата и ДжузепеВъпреки това, откакто станаха вирусни, те не спират да получават безкрайни критики от потребители, които в по-голямата си част се усъмниха в добрите намерения на момчето и увериха, че това не може да бъде истинска любов.

Сякаш обявяването на новината за годежа им не беше достатъчно, сега двойката родом от Италия изненада още повече последователите си, като наскоро не само обявиха новината, че 76-годишната баба е бременна, но и споделиха няколко видеоклипове по време на разкриване на пола на бебето.

Можете да видите луксозното парти за разкриване на пола на първородното бебе, на което през фигурата на бременна жена, се разкрива, че става въпрос за момиче. Разбирайки, че очакват момиче, развълнуваният младеж веднага прегръща жената и я целува по корема.

Видеоклиповете, които показват нежната връзка между Джузепе Д’Анна и Милина Гата, скоро стават вирусни, изпълват се с милиони гледания и хиляди коментари от хора, които уверяват, че романсът им е нещо нелогично и които явно се съмняват в истинността му, защото не вярват в истинността на както бременността, така и ухажването им, макар че ако има късмет, може би това е причината младият мъж да е с дълголетницата.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар