Home » Скандално » Борисов: Мафията иска да ни свали. Хазарт, контрабанда – всичко е на улицата срещу нас
Борисов: Мафията иска да ни свали. Хазарт контрабанда – всичко е на улицата срещу нас

Борисов: Мафията иска да ни свали. Хазарт, контрабанда – всичко е на улицата срещу нас

Сподели новината

„Затова ги дразним, защото нямат какво да покажат. Ако имаше подготвени хора, с удоволствие бих им оставил да управляват. Мафията в момента иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всичко е на улицата срещу нас, намериха си и лидер. При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще.“

Хората казват: Не ни предавайте и не ни оставяйте на тези. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещение в Петърч, от която предава на живо във фейсбук профила си.

Той проверява заедно с вицепремиера Томислав Дончев нов център за възстановяване на деца, който е от семеен тип. В него има условия за спорт и плувен басейн.

Той информира, че скоро част от магистрала „Европа“ ще бъде отворена. След това обеща да ремонтира и околните пътища.

„Това толкова ги дразни другите – че няма какво да покажат, а ние строим и работим. Не говорим в бъдеще, а в настояще време и само показваме. Затова искат оставка, но няма да има, защото не виждат кой е по-способен. Ако имаха способни хора, с удоволствие щях да им отставя да управляват. Но идват тежки времена и не можем да оставим държавата при тази световна криза на който и да е“, каза Борисов.

Мафията иска да свали правителството. Виждате, че целия хазарт и контрабанда е на улицата срещу нас и си намериха водач. Това ми дава основание да считам, че не трябва да им се дава оставка.  Хиляди хора на ден ми пишат и ме молят да не ги оставяме, защото виждат какво идва и колко са злобни и арогантни. Хората ги е страх“, завърши той.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар