Home » Клюки » Мара Отварачката сложила край на кариерата си заради Ангел Свинаря
Мара Отварачката сложила край на кариерата си заради Ангел Свинаря

Мара Отварачката сложила край на кариерата си заради Ангел Свинаря

Сподели новината

След смъртта му Мария се видяла в зор за да поддържа стандарта, на който е свикнала.

Мара Отварачката е прекратила кариерата си на певица заради кончината на месарския бос Ангел Тенев, известен като Свинаря. Бизнесменът почина преди година на 63-годишна възраст. Той бе основен спонсор на кариерата на фолкаджийката и плати едни от най-скъпите клипове и тоалети на миньончето от Стара Загора.

След кончината на Свинаря Мария не успяла да намери такъв щедър мъж и решила да приключи с пеенето. „Тя няма участия, в последните години не изкарваше пари от кариерата си на певица, а само наливаше кеш за песни, видеа и тоалети.

Все по-трудно се намират спонсори за толкова много неща, а сега, когато вече не е изпълнителка, все се намира някой, който да й подари френски тоалети и чанти” – разкриват пред „Уикенд” запознати с битието на миньончето.

Дело на парите на Свинаря е клипът към песента „Престъпно твоя”, който е сниман в емблематичния хотел „Ермитаж“ в Монте Карло, където отсядат звезди като Ким Кардашиян и Енрике Иглесиас.

Отделно месарският бос е направил още един щедър подарък – рокля на световноизвестна италианска марка, ушита специално по поръчка, за колосалните 15 000 лева. Именно Ангел Тенев плащал всяка прищявка на Отварачката.

След смъртта му Мария се видяла в зор за да поддържа стандарта, на който е свикнала.

Понеже не виждала смисъл да налива пари в кариерата си, а да не печели нищо, заралийката реши да се откаже от пеенето. Въпреки че обяви, че приключва със сцената заради мъж, истината е, че тя слага точка на заниманията си заради липсата на щедра ръка от силния пол.

Докато беше държанка на Ангел Свинаря, Мария шофираше лъскав джип „Мерцедес” за 200 000 лева. Колата бе със секси номер 6969, но след кончината на месарския бос, пенсионираната звезда на „Пайнер” изненадващо спря да пили гумите на мощното возило и се сдоби с по-скромен бял „Мерцедес” за 100 бона.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар