Home » Lifestory » Православен харем: Иван живее с 3 жени и търси още, защото иска 50 деца
Православен харем: Иван живее с 3 жени и търси още

Православен харем: Иван живее с 3 жени и търси още, защото иска 50 деца

Сподели новината

Всички сме чували за невероятните мъжки хареми в арабския свят, където един шейх има вниманието на 10 или повече красавици, които го задоволяват по всякакъв начин, а той от своя страна се грижи за тяхното благополучие.

Но днешната уникална история на Скандални доказва, че в православния свят е възможно да се образува харем, а доказателството идва от Русия.

Главният герой на историята е Иван Сухов, който идва от малък руски град и който започва брачния си живот със законната си съпруга Наталия. Останалите две жени също се считат за негови съпруги, а третата, която тепърва ще се нанесе, Иван разкрива, че се е съгласила на такъв живот сама.

Иван беше женен за Наталия в продължение на 11 години и след това реши да продължи с полигамен начин на живот. Въпреки че Наталия първоначално се противопостави на това, по-късно Иван успя да я убеди именно заради желанието си да има голямо семейство. Мечтата му е да има цели 50 деца.

След като историята беше публикувана в местните медии, най-новата жена Медина веднага се влюби в Иван и въпреки противопоставянето на семейството си, жената веднага се премести да живее при руския „шейх“.

Днес Иван живее с общо 4 жени в апартамент и се опитва да прекарва всяка вечер с една от партньорките си. Ако някой от тях се ядоса или направи нещо нередно, Иван не отива в стаята й цял месец. Той все още не се отказва от мечтата си да има 50 деца, а критериите, на които трябва да отговарят кандидатите, са много прости. Те просто трябва да бъдат високи и слаби!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 3]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар