Home » Полезно » Как да избереш деколте според фигурата? Кръгло, квадратно, V-образно, паднало рамо – ето какво ще ти отива
Как да избереш деколте според фигурата? Кръгло квадратно V-образно паднало рамо – ето какво ще ти отива

Как да избереш деколте според фигурата? Кръгло, квадратно, V-образно, паднало рамо – ето какво ще ти отива

Сподели новината

Деколтето е един от най-важните детайли на всяка дреха. С негова помощ може да подчертаем красиво оформения бюст или пък да отвлечем вниманието от пазвата, ако сме с ниско самочувствие относно гърдите си.

Важно е обаче да знаем всички малки трикчета, които ще ни помогнат да извадим наяве най-добното от себе си, превръщайки дрехата не просто в “одежда”, а в средство за разкрасяване.Именно заради това днес решихме да ви помогнем да изберете деколте според типа фигура – най-сигурният метод, че никога няма да сгрешите! Ето как да използвате всички налични трикове във ваша полза.

кръгло деколте

1. Кръгло деколте

Това е класически дизайн. Той насочва вниманието на хората към лицето и раменете ви. Неговата близост до брадичката създава илюзията за по-големи гърди и по-къс врат. Жените с дълги вратове и тънки лица, както и тези с широки рамене и малки гърди могат да се възползват от това деколте.

квадратно деколте

2. Квадратно деколте

Този тип е добър вариант да добавите забавен и раздвижен щрих към вашето облекло. Квадратното деколте е идеално за момичета с по-големи гърди, защото разкрива достатъчно кожа, без да показва прекалено много. Също така може да се използва, за да създадете впечатление, че имате по-широки рамене, тъй като цялата идея е именно контраст между гърдите и шията.

V-образно деколте

3. V-образно деколте

Това е традиционен дизайн, който благоприятства всички типове тяло, но трябва да вземете предвид дълбочината на деколтето. По-семплото V-образно деколте е идеално за жени с малки гърди, които искат да привлекат повече внимание към лицата си, докато по-дълбокото V-образно деколте ще удължи торса на надарените дами.

паднали рамене

4. Паднали рамене

Известен също като стила „Бардо“, това е женствен и флиртуващ стил, който разкрива ключицата и лицето ви. Падналите рамене са идеален вариант за момичета с тесни рамене, тъй като ги удължава хоризонтално. Изключително добър избор за жени със среден или малък бюст.

асиметрично деколте

5. Асиметрично деколте

Това авангардно деколте е идеалният избор за „озаряване“, без наистина да губи своята сериозност. Жените с нежни и тънки ръце трябва да изберат това деколте.

късо поло

6. Късо поло

Деколтето, което се простира на няколко сантиметра нагоре, е по-известно като „turtle neck” . Това е елегантен начин да изведете всяко облекло на следващото ниво, без да губите своята непринуденост. Ако се притеснявате за дължината на врата си, ето един трик, който винаги можете да използвате.

деколте лодка

7. Деколте тип „лодка“

Друг изтънчен, класически вариант за момичета, които искат да добавят нещо игриво във визията си. Това е по-широко деколте, което преминава от рамо до рамо, чак до ключицата. Момичета с тесни рамене и по-широки бедра ще заблестят с тази визия, защото това внася повече баланс във фигурата им.

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар