Home » България » Слави Трифонов: Тази резолюция е исторически позор за управляващите в България!
Слави Трифонов: Тази резолюция е исторически позор за управляващите в България!

Слави Трифонов: Тази резолюция е исторически позор за управляващите в България!

Сподели новината

Трифонов коментира обширно приетата резолюция за България от Европейския парламент.

Ето какво още каза той:

И такааа… Въпреки съпротивата от страна на Европейската народна партия, и най-вече на нейното ръководство, резолюцията относно принципите на правовата държава и основните права в България беше приета.

Каквото и да бъде казано оттук насетне – тази резолюция е исторически позор за управляващите в България!
Разбира се, големите национални телевизии и болшинството печатни медии ще се опитат да премълчат или да заметат този позор под някой килим, примерно – в кърджалийския театър, написа Слави Трифонов.

Ето, вчера имах чувството, че телевизиите излъчват стари новини. В централните емисии на bTV и Nova историческият позор за управляващите беше четвърта-пета новина. Преди това показаха министър Ангелов, който говори за коронавируса, после показаха министър Сачева, която говори за пенсиите, после показаха и репортери, които говориха, разбира се – за пътните катастрофи, вследствие на дъждовното време. Двете емисии бяха под индиго.

А в bTV дори забраната за продажба на наргилета на непълнолетни беше по-важна новина от приетата резолюция в Европейския парламент.

Истината обаче е по-важна от наргилетата и аз ще ви я кажа.

Текстът на приетата резолюция ще бъде предоставен на Европейската комисия, на Европейския съвет, на всички правителства и парламенти във всички страни-членки на Европейския съюз, на Съвета на Европа, на ОССЕ, на ООН.

Този позор на българските управляващи ще достигне до всички тях.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар