Home » Полезно » Ето какво казва Вашето бельо за личността Ви
Ето какво казва Вашето бельо за личността Ви

Ето какво казва Вашето бельо за личността Ви

Сподели новината

Модата отдавна стана важна част от живота на хората. Това се потвърди през 1926 г., когато икономистът Георги Тейлър разказа за т.нар.”Индекс на облеклото”

Той обясни, че ако нещата в страната не вървят добре, жените с по-голяма вероятност ще носят дълги рокли, а по време на благостояние, по-къси.

Но нашето бельо също описва нашата личност както и външното облекло. Независимо дали става дума за чифт боксерки, слипове или “гащите на баба“, всичко това има значение.

Ето 10-те най-често срещани типа бельо.

Изберете този, който носите най-често и вижте дали описанието отговаря на вашия
характер.

1. T-стринг

T-стринг – това е буквално много тънък и малък тип бельо, което обикновено се носи от тези, на които им е много удобно в собствената си кожа.

Хората, които редовно носят Т-стринг, са уверени в себе си, независими и не се срамуват да покажат постиженията си. Има проучвания, потвърждаващи това заключение.

2. G-стринг.

G-стринг са подобни на Т-стринг, но те са по-закръглени и затворени в основата. Този,
който редовно носи G-стринг, знае как да съчетава работата и удоволствието. Тези хора обичат вниманието, те знаят как да се развиват физически и умствено.

3. Класически стринг.

Стринг всъщност носят само честолюбиви хора. Дискомфортът и излизането от зоната на комфорт обикновено не ги притеснява и мотивацията им да постигнат целите си не само ги определя като хора, но и вдъхновява други.

Любопитен факт: През 2010 г. бе проведено проучване, за да се определи кой цвят се счита за по-желателен и привлекателен за противоположния пол. Може би сте го познали? Да, червено.

4. Бикини танга.

Танга е вид бельо, което обикновено се предпочита от хора, които са традиционни по природа, но прогресивни в мисълта.

Те могат да се радват на прости неща, но също така изискват близкият им кръг от приятели да бъде отворен и модерен.

5. Бикини.

Бикините обикновено носят спортуващи и активни жени. Най-често те са игриви и секси, но могат да бъдат сериозни и прагматични.

6. Бразилски бикини.

Това бельо обикновено носят дръзките хора. Те са умни, остроумни и забавни. Те бързо реагират на това, което се случва и обичат да бъдат игриви и очарователни.

В проучване, проведено от Тимъти Браун и други специалисти от Психологическия факултет на Университета, е установено, че позата и походката могат да окажат силно влияние върху привлекателността на човека.

Например, мъжете, които носят плътно прилепващи дрехи, се считат за по-мъжествени от тези, които носят широки.

7. Бикините тип хипстър.

Хипстър бельото е между шорти и бикини. Обикновено те се носят от хора, които обичат самотата и тишината. Но не мислете, че ги познавате. Въпреки всичко, те могат да изненадат всеки!

Да, такива хора не харесват шумни компании, но това не означава, че те избягват социални контакти. Всъщност те са многостранна личност.

8. Бойшортс (бикини, къси шорти).

Обикновено се носят от приятелски настроени хора. Тези хора обикновено са общителни и очарователни и обичат да спортуват на чист въздух.

9. Класически бикини (Слип).

Ако харесвате бикини, най-вероятно вие сте този, който се грижи за практичността и комфорта си. Вие също сте човек, който може да запази спокойствие в трудна ситуация и да вземе бързи решения.

10. Бикини с висока талия (ретро).

Тези бикини обикновено обичат да носят весели и добродушни хора. Те не се интересуват от мнението на другите хора, но имат вродена способност да създават удобна и лека атмосфера на хората около тях.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар