Home » Скандално » Италиански доктор: Предпочитам смърт пред ваксиниране срещу COVID-19 (ВИДЕО)
Италиански доктор: Предпочитам смърт пред ваксиниране срещу COVID-19 (ВИДЕО)

Италиански доктор: Предпочитам смърт пред ваксиниране срещу COVID-19 (ВИДЕО)

Сподели новината

Лекар в Италия призова италианците не само да не се ваксинират срещу COVID-19, но и изобщо да не се тестват, защото това ще ги погуби!

COVID-19 не е никаква болест, а е програма за погубване на човечеството. С тези думи италиански доктор се обърна към своя народ, за да го призове да не се поддава на измамата с пандемията.

Според него всичко е заради ваксинирането, което ще убие около 80% от населението на земята. Той твърди, че всичко около коронавируса е измислица.

Интересното е, че според този доктор не само ваксинирането може да убие човек, но и самото тестването. Чрез тестовете се извлича ДНК и чрез Изкуствен интелект насилствено човек може да бъде разболян след време. Тоест всеки, който вече се е тествал за коронавирус, е потенциална жертва.

коронавирус
COVID-19 не е вирус, а програма за избиването ни

Лекарят твърди, че това е геноцид, който се тества първоначално в Испания и Латинска Америка и ще засегне целия свят. Ще стане по-страшно, отколкото през двете Световни войни.

„Предпочитам смърт пред ваксиниране срещу COVID-19“ – отсича италианският специалист, който в родината си е отнесъл доста подигравки заради твърденията си.

В действителност обаче те имат основание, тъй като има подозрения, че името COVID-19 идва от Certificate of Vaccination (Сертификат за ваксинация) ID = Identity (Документ за самоличност) 19 = A I, A for 1 and I for 9 = A I – Artificial Intelligence (Изкуствен интелект). Обобщено: Национален документ за самоличност със сертификат за ваксинация и следене чрез Изкуствен интелект.

Предлагаме на вниманието ви видеото от Италия, което е преведено на руски, а субтитрите са на български.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар