Home » Свят » Рич от „Дързост и красота“: Измисленият COVID-19 ще приключи на 3 ноември, ЦРУ ми го каза!
Рич от "Дързост и красота": Измисленият COVID-19 ще приключи на 3 ноември

Рич от „Дързост и красота“: Измисленият COVID-19 ще приключи на 3 ноември, ЦРУ ми го каза!

Сподели новината

Рон Мос е сред противниците на истерията за коронавируса, видя Скандални!

Актьорът Рон Мос, който изигра един от най-емблематичните образи в сапунен сериал, а именно този на Рич Форестър от „Дързост и красота“, обяви за всички българи, че не вярва в COVID-19 и той е измислен с определена цел, писа в. „Труд„.

В предаването „Преди обед“, което се излъчва по bTV, Мос обяви, че коронавирусът не съществува и това му е било потвърдено от ЦРУ.

„Ама вие още ли вярвате, че вирусът е истина? Той не съществува, приятели от ЦРУ ми го казаха. Създаден е специално за американските избори, които са на 3 ноември. След това ще изчезне или ще премине в друга форма.“- каза актьорът в българския тв ефир.

Той призова хората да не вярват на медиите и дори да не ги слушат. Според него те целят манипулиране на обществата, защото изпълняват нечии интереси.

Рон Мос е на мнение, че създателите на лъжата за коронавируса целят да дестабилизират САЩ, за да може Доналд Тръмп да не бъде преизбран. Затова след 3 ноември нещата ще затихнат и постепенно светът ще се върне към обичайния си начин на живот.

Тезата на Мос е поддържана от немалко хора по цял свят. Според тях липсата на аутопсии е знак, че има нещо гнило в цялата тази ситуация.

Евродепутатът от БСП Иво Христов отдавна изказа същата теза като Мос. При гостуването си във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ през май той обяви точно същото – че кризата е създадена с цел да свалят Тръмп и така да пренаредят политическите пластове.

Твърдението на актьора обаче е обоснавано и с твъдение, че има информация от ЦРУ. Това поставя още по-голямо съмнение около коронавируса.

В момента Рон Мос се снима за филма „Изненадващо пътуване“. Той стана звезда благодарение на сериала „Дързост и красота“, в който участва в продължение на цели 25 години. През 2012 г. напусна теленовелата с обяснението, че има нужда от промяна.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар