Home » Свят » 24 години очаква първата целувка с приятел от дете, а когато я получи, ето какво се случи!
24 години очаква първата целувка с приятел от дете а когато я получи ето какво се случи!

24 години очаква първата целувка с приятел от дете, а когато я получи, ето какво се случи!

Сподели новината

Американка получи неочаквано обяснение в любов и предложение за брак от приятел от детството, в когото била влюбена тайно преди 24 години, съобщава Metro.

Любовната история на 38-годишната Кейт Макнийл и връстникът й Пол Деймън е идеалният сценарий за романтична комедия.

Кейт и Пол се запознали през 1997 г. покрай сестрите му.

Двамата бързо станали приятели, разговаряли с часове по телефона и често заспивали със слушалката до ухото.

Кейт признава, че бързо се е влюбила в Пол, но не смеела да му го каже. Когато били на 18 години, тя се опитала да го целуне, но той се обърнал на другата страна. Това объркало момичето и разбило сърцето му.

„Опитах да го целуна, но той обърна глава. Избягах засрамена и съкрушена“, спомня си тя.

Скоро след това бащата на Кейт си намерил работа в друг град и цялото семейство се преместило. С течение на времето тя все по-малко и по-малко общувала с Пол, след което всеки започнал собствения си живот – младият мъж отишъл да служи във флота, а тя се записала в колеж.

И двамата създали семейства, Кейт станала и майка, но браковете им завършили с развод.

През декември 2020 г., след края на брака си, американката се преместила във Флорида и установила, че не спира да мисли за стария си приятел Пол.

„Можех да видя какво прави от Фейсбук. Знаех, че се е развел, но не бях сигурна дали има приятелка. Не можах да го забравя. Не бяхме говорили от години, но знаех, че все още изпитвам чувства към него. Стигнах до момента в живота си, в който знаех, че трябва да протегна ръка и да видя дали той се чувства по същия начин“, разказва жената.

Така тя му изпратила съобщение, а две седмици по-късно получила отговор. „Написа ми: „Здравей, непозната“ и оттам просто говорихме с часове.  Сякаш нищо не се бе променило“, споделя Кейт.

Въпреки че отхвърлял ухажванията й като тийнейджър, Пол твърди, че се е почувствал като „идиот“, когато тя е опитала да го целуне и оттогава не спирал да мисли за нея.

„Не мога да се сетя за момент, в който не съм мислил за Кейт – през всичките тези години, когато бяхме разделени. Никой не може да се мери с нея. Когато тя протегна ръка, беше неописуемо. Това е невероятно“, казва Пол.

Двамата си уговорили среща, на която се целунали за първи път и си признали за взаимните си чувства един на друг.

„Беше вълшебно. Чувствам, че животът ми вече е завършен“, категорична е американката.

Скоро след романтичния им уикенд, Пол решил да се премести да живее с Кейт и децата й. Двамата вече са сгодени и подготвят сватбата си, която ще се състои през юли следващата година.

„Винаги съм го обичала. Отне 24 години, но не бих променил нашето пътуване. Това е сбъдната мечта“, заявява в заключение бъдещата булка.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About Натали Славчева

Твоят коментар