Home » Свят » Пътешественик във времето се завърна от 2749 г. и разкри: Трета Световна война ще има! Америка и Европа се борят срещу Русия и Китай
Пътешественик във времето се завърна от 2749 г. и разкри: Трета Световна война ще има! Америка и Европа се борят срещу Русия и Китай

Пътешественик във времето се завърна от 2749 г. и разкри: Трета Световна война ще има! Америка и Европа се борят срещу Русия и Китай

Сподели новината

Прочутият Филаделфийски експеримент от 1943 година е един от най-спорните и най-скандални, провеждани в историята. Целта му била да се постигне невидимост на обект (в случая кораб), позовавайки се на теориите на Айнщайн за относителността и електромагнетизма.

Интересното е, че според твърденията на моряци, участвали в експеримента, те по необясним начин сменили местата си на кораба.

Американецът Ал Билек също твърди, че е участвал в легендарния Филаделфийски експеримент през 1943 година и е пътувал във времето . Той казва, че е прекарал 6 седмици в 2137 година и цели две години в 28-ми век.

Билек описва далечното бъдеще като високотехнологичено и то няма да се управлява от хора, а от един компютър със свръхинтелектуални възможности.

По негови думи само след няколко столетия на планетата ни ще се възцари социалистически строй, а правителствата и президентите ще се превърнат в спомен. Той твърди и че климатичните изменения, на които сме свидетели днес, не са безобидни и в бъдеще човечеството се изправя пред промени с катастрофален характер.

Ал разказва, че на 13 август 1943 година е бил на кораба DE 173 от експеримента Филаделфия, който проверявал чрез Общата теория за относителността на Айнщайн дали светлината може да се манипулира и човек да пътува във времето.

За този експеримент Билек казва, че е загубил съзнание само за няколко минути и когато се е събудил, се е намирал в 2137 година.

Американецът е бил настанен в болница, каквато преди това не е виждал. Лекарите използвали светлинно и вибрационно оборудване и светкавично бързо възстановили жизнените сили на пациента.

През тази година той разбрал, че човечеството се бори активно с големите климатични изменения от 2025 година. През 2137 година планетата вече е променена до неузнаваемост.

Американският щат Флорида е под вода, нивото на Световния океан се е повишило, а Джорджия се е превърнал в крайбрежен щат.

Магнитните полюси ще започнат да се изместват, но човечеството ще успее да създаде изкуствени и да предотврати свързаните с обръщането на полюсите катастрофи.

Ще има Трета световна война, казва още американецът. В нея Америка и Европа ще воюват срещу Русия и Китай.

През 2749 година Ал Билек е видял плаващи градове в океаните. Интелектуалните възможности на цялото човечество били по-високи, а телепатията се е развила до съвършенство.

Планетата се управлява от огромен компютър, а всички хора вече живеели като единна нация.

Билек завършва разказа си с предупреждението, че каквото и да правим няма как да променим бъдещето. То е предопределено, както за отделния човек, така и за цялото човечество.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About Натали Славчева

Твоят коментар