Home » Скандално » Тайният живот на краля на Тайланд: Пълзящи придворни, кучета-генерали и още… (Скандални разкрития)
Тайният живот на краля на Тайланд: Пълзящи придворни

Тайният живот на краля на Тайланд: Пълзящи придворни, кучета-генерали и още… (Скандални разкрития)

Сподели новината

Кралят на Тайланд живее живот за който мнозина не са и сънували, научи Скандални

Кралят на Тайланд живее живот, за който мнозина не са и сънували. Владетелят обитава замък от злато и диаманти, а тронната зала вероятно струва колкото годишния брутен вътрешен продукт на някоя европейска държава. Но при цялото великолепие на двореца, крал Маха Вачиралонгкорн не е най-обичаният владетел.

А причините за това са многобройни.

Кралят има доста странни н тъй като според местните вярвания владетелят е и божество, то неговите действия не се осъждат, преценят или критикуват при никакви обстоятелства. Кралят може да има колкото си иска жени – до момента те са четири, принуждава придворните си да пълзят в краката му, а най-безумното е, че е превърнал кучето си в генерал на воено-въздушните сили.

Напоследък обаче владетелят търпи още по-сериозни критики от народа си.

По време на пандемията той се изолира в частна вила в Алпите, заедно със своите 20 жени. Владетелят също така е отказал да признае четири от децата си. И дори не плаща образованието им, въпреки че има над 30 милиарда паунда лично състояние, пише „Дейли мейл“.

Но това не е всичко. Упоритият владетел е известен с ексцентричните си частни партита, за които се носят легенди. Веднъж дори накарал една от съпругите си да танцува полуоблечена и да лази в краката му, вързана на кучешка каишка.

След като видео от това тържество на рождения ден на любимото му куче видяха бял свят, беше много трудно двойката да запази брака си. И след изключително сериозен натиск от страна на покойния вече крал… те се разведоха, а децата им бяха обявени за незаконни.

Драматичната история продължава с още по-скандални разкрития, свързани с това как дарява и отнема божествен статут на съпругите си. Той превърна две от любовниците си в свои жени, но последната изгони само дни след сватбата, тъй като не била достойна за божествения си статут.

С други думи – ревнувала от харема му.

Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар