Home » Скандално » Eто го лукса, в който живее Цветанов (Уникални снимки)
Eто го лукса в който живее Цветанов (Уникални снимки)

Eто го лукса, в който живее Цветанов (Уникални снимки)

Сподели новината

Само терасата на бившия втори в ГЕРБ е колкото цял апартамент, видя Скандални

Година след скандала с „Апартаментгейт“, в който Цветан Цветанов бе главно действащо лице, „Ретро“ се сдоби с уникални снимки от вътрешността на луксозната кооперация, където бившият втори в ГЕРБ живее със семейството си.

Че фамилия Цветанови са новодомци и се ширят в лукс жилище от 240 квадрата, стана ясно през 2019 г. След информацията, че бившият зам.-шеф на ГЕРБ е придобил пентхауса на значително по-ниски от пазарните цени, се наложи той да се раздели с ръководните постове в партията, които заемаше години наред.

Макар въпросният апартамент да му донесе само щети и неприятности, Цветанов не се раздели с него и до ден днешен продължава да живее там. До вътрешностите на луксозната кооперация на „Артекс“, носеща името „Летера“ и намираща се в столичния квартал „Изток“, имат достъп единствено живеещите там и техните гости.

„Простосмъртни“ не се допускат, за да не се нарушава спокойствието на обитателите, а единственото пространство, което е достъпно за хорските очи, са фасадата и входът. Далеч по-изящен обаче е интериорът на сградата, известна като „блока на буквите“.

Тя е облицована с изключително скъп първокласен камък, а дори стените и дървените врати са гравирани с надписи, подобни на тези от външния ѝ изглед. Навсякъде има стенописи и светещи пана, а подът е с висококачествена настилка.

Две неща правят впечатление от коридорите на сградата – навсякъде има дискретно поставени малки бели камери, които следят за натрапници, а всички по-големи стени са заети от огледала, като във Версайския дворец. Из общите площи има и акценти, вдъхновени от висящите градини на Семирамида. Огромни пана с жива растителност от типа на скандинавския мъх красят част от колоните на сградата.

От птичи поглед пък се вижда и владението на Цветанов, което е разположено на последния етаж на сградата. Неговият етаж, простиращ се на 240 квадрата, е като автономен.

Стига се чрез частен ВИП асансьор, водещ до жилището, като даже шахтата му е собственост на политика. Лидерът на новоизлюпената партия „Републиканци за България“ разполага и с тераса с размерите на средностатистически апартамент. Тя разкрива панорамна гледка към квартала и Борисовата градина и завършва със стъклени огледални прегради.

Към апартамента вървят и два гаража, в които Цветанов и съпругата му Десислава кътат автомобилите си. В огромния пентхаус те съжителстват заедно със средната си дъщеря Василена и най-малката София. Голямата им щерка Гергана живее в Америка и работи в Световната банка. Прибира се само за празници.

Източник: Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар