Home » Скандално » СКАНДАЛ: Шефът на Пирогов наля 70 бона на „Мастър-Пик”, за да храни болните със сух хляб и салам „кучешка радост“
СКАНДАЛ: Шефът на Пирогов наля 70 бона на „Мастър-Пик”

СКАНДАЛ: Шефът на Пирогов наля 70 бона на „Мастър-Пик”, за да храни болните със сух хляб и салам „кучешка радост“

Сподели новината

Гаврите с българския народ са по всички фронтове – политика, образование, здравеопазване.

Поредната подигравка дойде от спешния институт „Пирогов”, управляван от един от най-големите реститути в София – мултимилионера проф. Асен Балтов, научи Скандални.

Асен Балтов мълчи подозрително за безобразията в „Пирогов“

Наш източник от иначе реномираното лечебно заведение сигнализира за потресаващите условия, в които се лекуват средно тежките и тежките пациенти с коронавирус.

Сигналът е придружен и със снимка на това какво закусва един пациент с Covid-19: филия сух хляб и парче салам „кучешка радост”.

Това заслужават, според управата на „Пирогов”, болните с пневмонии и съдови, неврологични, бъбречни, чернодробни и сърдечни смущения вследствие на COVID-19.

С това се хранят пациентите с коронавирус срещу 70 000 лева на месец!

Непростимата подигравка с живота на пациентите е дело на фирма „Мастър-Пик” ЕАД, която прибира колосалните 70 000 лева от УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов”, за да храни болните с огризки, които не стават и за кучето.

Интересното е, че предишна фирма, с която спешният институт имаше договор за кетъринг, взимала почти двойно по-малко, а е хранила много по-добре болните.

Очевадните кражби няма как да станат без знанието на директора на „Пирогов” – Асен Балтов. Неговият подпис стои под договора за кетъринг, при установяване на такива драстични нарушения на контаркта е негова работа да го развали, да изрита тарикатската фирма „Мастър-Пик” и да обяви нова обществена поръчка, която да спечели коректно дружество, обясни читателят на Narod.bg.

Болните с коронавирус се нуждаят от силен имунитет, както разбираме от десетките телевизионни лекции на специалистите, за да преодолеят коварната болест. НАЛИ?? Имунитет се гради, освен с медикаменти, с качествено набавяне на подходящи витамини, минерали и всякакви подземни и наземни благини чрез храна и напитки.

Не виждам прясно изцеден сок наситен с витамини към богатата закуска от филия и някакъв салам“, пише и възмутената Валентина Рименова.

Нашата проверка показа, че „Мастър-Пик” ЕАД е регистрирана в София на адрес парк хотел Москва, ет. 3, ап. офис 311. Дружеството, което храни болните с „кучешки салам”, има и два клона – 2044274250014 МАСТЪР-ПИК ЕАД-Клон ТРОЯН 2044274250029 МАСТЪР-ПИК ЕАД-КЛОН ПЛОВДИВ

Собственик на фирмата е КОЛЮ ПЕТКОВ КОЛЕВ с ЕГН: 700722****.

В борда на директорите влизат ЕГН: 690423**** ВАСИЛ ВЕЛИНОВ КОВАЧЕВ, самият директор Колю Петков Колев и ЕГН: 710315**** ЦВЕТАНА СТАНИЛОВА КОЛЕВА.

Според Търговския регистър „Мастър-Пик” ЕАД се занимава с ресторантьорство, покупка на хранителни, селскостопански, текстилни и други промишлени стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, производство и реализация на всички видове стоки и услуги, както и всяка друга незабранена от законите на страната стопанска дейност.

„Пирогов“ е арена на страховити далавери

Narod.bg се надява изнесената информация да е достигне до прокуратурата, която да се самосезира и подгони мошениците, които буквално убиват пациентите в „Пирогов” с подобието на храна в името на източването на 70 бона всеки месец.

Призоваваме държавното обвинение да потърси отговорност и от изпълнителния директор проф. Асен Балтов, както и да се осветли каква е неговата роля в непростимата далавера със здравето на българите и дали доставките на „кучешки салам” са подплатени с пари под масата?

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 3 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар