Home » Полезно » Проф. Иво Петров: Семейството ми използва този метод за здрава имунна система и защита от Covid-19!
Проф. Иво Петров: Семейството ми използва този метод за здрава имунна система и защита от Covid-19!

Проф. Иво Петров: Семейството ми използва този метод за здрава имунна система и защита от Covid-19!

Сподели новината

Проф. Иво Петров сподели семейния метод за силен имунитет в дома му, видя Скандални!

Известният и уважаван кардиолог проф. Иво Петров разкри как в собственото му семейство се пазят от Covid-19 и поддържат здрава имунната си система.

В дните, когато пандемията у нас расте светкавично, а броят на покосените от инфекцията е вече по 1000 души на ден, проф. Петров заяви, че в дома му са взели спешни мерки. А именно – пиене на йонизирана вода и йонизиране на въздуха в помещенията.

Йонизирането на въздуха става чрез специални уреди, които вече се продават навсякъде и не са толкова скъпи.

Има обаче и елементарни домашни средства за пречистване на въздуха. Сред тях са редовното проветряване, честото почистване на климатиците, отглеждането на зелени растения у дома, както и използването на солни лампи с хималайска сол, които неутрализират алергените и вредните вещества.

Йонизаторите за алкална или още жива вода са особено полезни за здравето и имунитета ни, затова е препоръчително да ги използваме. Те също могат да се открият на различни цени като сред тях има и такива за всеки джоб.

Проф. Иво Петров даде съвети как да изградим здрав имунитет срещу коронавируса

Задължителен остава приемът на имуностимулаторите като винамин Д, витамин С, цинк, селен и магнезий. А заедно с това се препоръчва умерено и здравословно хранене, както и прием на солидно количество течности под формата на вода или неподсладен чай.

Според проф. Иво Петров към момента няма причина за повторно затваряне на градовете, но е убеден, че вирусът няма да си отиде никога, пише сайтът epicenter.bg.

Особено много ще нараснат случаите през идните студени месеци, затова е добре да спазваме хигиена, дистанция и при нужда защитни маски.

„Това е една съвсем нова инфекция, нов вирус, за който не знаем още нищо. Тази е и причината хората да се боят, лекарите по цял свят да не са уверени в действията си на сто процента и на много места да се предприемат ограничения“, смята проф. Петров.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар