Home » Клюки » Емануела се овътри с 24 бона само за две седмици! (бясна е)
Емануела се овътри с 24 бона само за две седмици! (бясна е)

Емануела се овътри с 24 бона само за две седмици! (бясна е)

Сподели новината

Емануела се набута яко заради отменените си участия, повече от бясна е, научи Скандални!

Фолк фурията Емануела скочи гневно на мерките срещу разпространението на коронавируса у нас. Те се отразяват най-много на изпълнителите, които няма как да работят, след като затвориха дискотеките в няколко града.

Емануела фучи като ураган от гняв

Конкретно Емануела няма да реализира 6 участия за двете седмици, в които клубовете са затворени, цитира hotnews.bg. Хонорарът на певицата за един ангажимент е 4000 лева, така че тя ще загуби 24 бона. Явно това е причината да е бясна. Ето какво публикува Емануела в мрежата, предаваме думите й дословно:

„Брей, този вирус има вечерен час?!!! Кога ще спрат, градския транспорт или метрото, там също има струпвания? Както и Държавни учреждения!!!

Предлагам, всички които, явно и не явно се страхуват от вируса да се активират с искания, жалби и подписки, всички тези места като, банки, метра, Чез, топлофикация, градски транспорт, Парламента, офиси на фирми, които не работят онлайн, също да бъдат затворени!!!

Да работят само хранителни магазини и то не големите вериги, а малките магазинчета, за да няма струпвания и Аптеки! Като ще се търси ефект от спиране на зараза, еми нека е ефективен, а не целенасочен!!!“, гневи се Емануела.

Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар