Home » Скандално » Алла Пугачова изрева: Кризата ме засегна! Живея само с 4400 евро на ден
Алла Пугачова изрева: Кризата ме засегна! Живея само с 4400 евро на ден

Алла Пугачова изрева: Кризата ме засегна! Живея само с 4400 евро на ден

Сподели новината

Организаторът на светски партита Андрей Фомин разказа за луксозния живот в замъка на певицата Алла Пугачова по време на изолацията в отговор на твърденията на много руски звезди, че преживяват трудно в пандемията на коронавирус и доходите им са паднали до 80% и сега трябва да живее „само” с 4400 евро на ден.

Изявлението на Фомин е пуснато в канала „Редакция“ в YouTube, където се дискутира как отмяната на концертите е повлияла на финансите на артистите.

„Нека моделираме ситуацията: грамадно имение в село Гряз. Можете ли да си представите какъв огромен брой обслужващ персонал работи там? Има шофьори, детегледачки, чистачки, хора, които се занимават с доставките и поддържането на техниката. Знаете, когато човек живее с определено ниво на доходите – а артистите от десетилетия живеят примерно на ниво 12 милиона рубли месечно (около 133 000 евро или над 260 000 лв.), т.е., по 440 евро на ден, а сега изведнъж – 2 милиона или 1 милион.

Как да запазим цялата тази икономика?!“, коментира Фомин.

„Ние знаем какви забележителни къщи построиха нашите руски звезди – непрекъснато ни ги показват от хеликоптер, това е мода от последните години“, казва Фомин. И още: „Но хеликоптерът не може да лети вътре, а вътре има например нощен клуб. С диджейско оборудване, диско светлини и всичко останало“, издава той.

Примата на руската естрада Алла Пугачова не слиза от първите страници на руските лъскави издания Напоследък бившата жена на Филип Киркоров непрестанно удивлява феновете си с положителните метаморфози на външния си вид.

В началото на годината примадоната показа своето „ново лице“, което е не само силно подмладено, но и видимо променено в областта на скулите. Какво именно е станало причина за тази поразителна разлика обкръжението на певицата не обяснява. По-рано тя поднесе своеобразен Новогодишен подарък на феновете си, демонстрирайки идеална външност, на която биха завидели мнозина млади девойки.

70-годишната певица е дръпнала поне 30 години, коментират интернет феновете. Съпругът на Алла – тв водещият Максим Галкин публикува в Instagram снимка, на която Пугачова изглежда като младо момиче – видимо отслабнала, в светли елегантни панталони, тъмна блуза и къдрава коса. Снимката на певицата се появи на фона на непотвърдени слухове, че тя има здравословни проблеми.

Според запознати, напоследък Пугачова страда от високо кръвно налягане.

Източник: Лупа БГ

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар