Home » Клюки » Първо интервю на Данчо извън Фермата-Бях готов да зарежа всичко заради нея!
Първо интервю на Данчо извън Фермата-Бях готов да зарежа всичко заради нея!

Първо интервю на Данчо извън Фермата-Бях готов да зарежа всичко заради нея!

Сподели новината

Йордан от “Фермата” отпадна след битка със Стоян. В предаването “Преди обед” той разказа повече за участието си и за отношенията си с Даяна Ханджиева.

“Не съм го подценил Стоян.

Поздравления за наистина мъжката битка. Стоян беше изключително достоен съперник”, каза Данчо.

“Чисто психологически загубих. Стоян в 10 от 11 битки ще го бия винаги. Но не сега”, допълни той.

“Виждам много неща, които бих желал да променя в мен, въпреки че съм на 40 години. Например, да бъда много по-сдържан и много по-търпелив”, сподели още Данчо.

“Когато имаш симпатии към един човек, в тази затворена среда нещата се случват по съвсем различен начин. Много малко хора могат да го разберат – единствено хората, които са били вътре и поставени в такава ситуация. Само те могат да разберат защо човек се държи по подобен начин. Навън аз не бих се държал по подобен начин”,  разказа той.

“Аз се влюбих в Даяна. Бях готов да зарежа всичко с Камелия наистина. Не се чувствам по никакъв начин балък”, допълни Йордан.

Даяна след “Фермата”: Трябваше по-рано да кажа на Йордан, че не съм влюбена
„Може би действах малко егоистично, като се забавих с признанието. Изпаднах в паника, че няма да има с кого да споделям, ако той се отдръпне“ – призна Даяна

“За мен най-важното нещо, което спечелих от “Фермата”, е Даяна като приятел. Тя е много истински човек. Голяма рядкост са такива хора”, сподели той.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар