Home » Клюки » Гаджето на Даяна Ханджиева-Симпатичен млад мъж, от когото тя се опита да избяга във Фермата-Снимка
Гаджето на Даяна Ханджиева-Симпатичен млад мъж

Гаджето на Даяна Ханджиева-Симпатичен млад мъж, от когото тя се опита да избяга във Фермата-Снимка

Сподели новината

В предаването „Тази сутрин“ по bTV Даяна каза, че от за себе си е научила, че може, знае и умее да се адаптира. Тя разкри, че не е влязла, за да опознае себе си, а за да разбере останалите участници.

Това ще ѝ е много полезно в бъдещата кариера на актриса, защото, както каза тя, дори когато играеш злодея, трябва да го разбираш.

Младата жена отнесе много критики заради флирта си с двама от мъжете във „Фермата“. Даяна изглежда си играеше с чувствата на Йордан и Петър, в което някои зрители заподозряха план да продължи напред с тяхна помощ. Тя обаче каза, че всичко това е било преструвка, за да упражнява актьорските си способности, а фактът, че зрителите са повярвали, само доказва талантът ѝ.

За Йордан сподели, че ѝ е един от най-близките хора, а Петър е бил само един флирт, но не са си паснали. От предаването тя си тръгва с много приятелства, но не и с любов. Колкото до това дали има мъж извън екрана, Даяна не пожела да коментира, тъй като опитът ѝ с „Фермата“ е показал, че много хора не уважават личния живот на другите.

Кристиян Ставрев. Той си е пуснал снимка в социалните мрежи, под която обяснява, че Ханджиева всъщност е неговото гадже, пише „България Днес“.

Според различни източници Кико неведнъж е придружавал Даяна на светски събития и всъщност отношенията им въобще не са тайна. Просто Даяна не искала да става известна с връзките си, а с играта си пред камера.

Преди три години Кико Ставрев, който играе крило, спечели щатска титла със своя Екърд Колидж във втората дивизия на колежанското първенство в САЩ – NCAA II. След това, с Кико в запаса, отборът му взе първо място в щатско първенство.

Гаджето на Даяна Ханджиева

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар