Home » България » Често му се подиграваха и тайно разказваха вицове за него, а такива държавници се раждат веднъж на век
Често му се подиграваха и тайно разказваха вицове за него

Често му се подиграваха и тайно разказваха вицове за него, а такива държавници се раждат веднъж на век

Сподели новината

Често му се подиграваха над неговата невнятна реч. Смееха му се и тайно разказваха вицове за него. Чудеха се кога ще отиде на пенсия.

И някак не обръщаха внимание че за 34 години управление, ТОЙ построи и пусна в експлоатация над 3 500 завода и фабрики. Стотици училища и детски градини бяха изградени. 4 900 000 българи ги ограмоти! Хиляди жилища построи и ги раздаде на 2/3 от българите. Хиляди километри ПЪТИЩА изгради! Електрофицира страната си.

От неграмотна селска страна превърна България в индустриална ДЪРЖАВА с 9 000 000 българи. Цвета Караянчева си бе в Кърджали и нижеше тютюн вместо да ходи на училище. Марешки бе пикльо по плажа на Варна. Борисов държеше маркуча. Костов си бе асистент и преподаваше ПРАВИЛНАТА икономика. Прикачвачите на ремаркета си бяха в ТКЗСТ – о, а не на жълтите павета закони да измислят. Олигарсите трепереха пред милиционерите. Останалите ДЕМОКРАТИ днешни бяха сътрудници на 6-то главно – клюкари и доносници……..

Но нямаше банани и салам 100 вида!

От тогава минаха 31 г. Него вече го няма. Пенсионираха го.

31 г България не е в застой. Демократична е. Всеки си прави квот иска. Народа си получи земята. Реститутите си върнаха апартаменти и имоти. Живота е цветя и рози.

Народа постигна мечтите си и получи бананите, 100 вида салам и няколко чифта дънки от Илиянци.

Източник: Сензация

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар