Home » Клюки » Петър напусна Фермата, 24 часа по-късно каза цялата истина за Даяна
Петър напусна Фермата 24 часа по-късно каза цялата истина за Даяна

Петър напусна Фермата, 24 часа по-късно каза цялата истина за Даяна

Сподели новината

Увереният в победата си алфа мъжкар Петър Петров не успя да стигне до финала на риалитито „Фермата“. Той отпадна след дуел с Боби и се размина със сумата от 100 000 лева.

В условията на пандемия пилотът няма възможност и да практикува професията си, каза той в „Преди обед“, затова в момента си почива и не се занимава с нищо.

За победата:

„Победата не е на всяка цена„, неочаквано коментира Петър, определящ себе си като човек, който мрази да губи.

За Калоян:

„Той е по-добрият вариант за финала от мен. По-достоен е„, каза за новия си приятел Калоян, с който планираха да се срещнат заедно във финала.

Петър коментира също думите си, че ако беше спечелил би разделил наградата с Калоян, защото „без него не бих стигнал толкова далеч.“ Пилотът обобщи, че в лицето на Калоян е спечелил много повече от пари.

За Даяна:

Петър разкри, че противно на телевизионния му образ той е човек, който трудно допуска нови хора към себе си. За Даяна каза, че „нямаше химия“ и че като жена я е харесвал, но не и като партньор.

„Нейните сигнали като цяло бяха доста силни, но и малко объркващи. Като цяло дори и самият Данчо успя да се обърка. Просто е много чаровна и може би ние мъжете възприемаме това нещо като свалка или флирт, а то всъщност не е така„.

Той говори и за флирта си с Хепи Ванче.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар