Home » Скандално » Измамата е разкрита: Ето го тайния документ, заради който лекарите надуват броя на заразените и жертвите на вируса
Измамата е разкрита: Ето го тайния документ заради който лекарите надуват броя на заразените и жертвите на вируса

Измамата е разкрита: Ето го тайния документ, заради който лекарите надуват броя на заразените и жертвите на вируса

Сподели новината

Алармата, която Скандални бие от началото на „пандемията“ – че се масово се пишат болни и починали за жертва на коронавируса, най-сетне намери своето документално потвърждение!

Този документ, досега старателно прикриван, представлява писмо от НЗОК към РЗОК и до всички болници и лични лекари.

От заповедта става ясно, че дори пациентите да са с отрицателен резултат при тестване за вируса, лечението им да върви по новата специално създадена за целта клинична пътека (КП).

Тази клинична пътека обаче е в пъти по-скъпа от КП при обикновените вируси. Т.е. самите лекари имат интерес да записват всеки за поразен от Covid-19, защото ще получат повече пари.

До момента, както първи писахме, има десетки свидетелства, че пациенти и покойници са вкарвани в графата „коронавирус”, дори е предлагано пари на близки и роднини на пациентите, за да може да се надуе бройката на заболелите и жертвите.

Освен това Министерството на здравеопазването спусна друга окуражаваща далаверата заповед, според която колкото повече заразени има в дадена болница, толкова повече хора от медицинския персонал ще получат прехваления бонус на правителството от 1000 лева.

Документ за Ковид

Източник: Народ

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар