Home » Клюки » Глория изплака: Болна съм, имам проблеми със сърцето!
Глория изплака: Болна съм имам проблеми със сърцето!

Глория изплака: Болна съм, имам проблеми със сърцето!

Сподели новината

Здравословни проблеми налегнаха фолк примата Глория. Певицата, която върви към 50-те, е силно притеснена за здравословното си състояние и се наложи по спешност да си направи изследвания.

Оказа се, че от няколко дни сърцето на Глория прескача, което силно я притеснило. В началото помислила, че и тя е заразена с коварния коронавирус. Резултатите обаче показали друго.

„Всичко е наред щом се усмихвам…, малко ми прескачаше сърцето и ми сложиха 24 часа холтер за проследяване на сърдечния ритъм! Нямам коронавирус.“, сподели чаровната пайнерка на загрижените си почитатели в Инстаграм.

Изпълнителката не издава повече подробности за състоянието си, нито причината, поради която са ѝ сложили ЕКГ монитор. Но със сигурност такива симптоми не са за подценяване. По усмивката на Глория съдим, че няма нищо притеснително и прегледът я е успокоил, пише Шоу Блиц.

Глория живее изключително здравословно от много години насам. Храни се изключително здравословно с проверени храни, а спортът се превърна в нейно ежедневие. Певицата залага и на повече часове сън и качествена почивка, което ѝ помага да бъде по-бодра през деня.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар