Home » Клюки » Андреа с изцепка след загубата на Кобрата
Андреа с изцепка след загубата на Кобрата

Андреа с изцепка след загубата на Кобрата

Сподели новината

Жената до Кубрат Пулев, певицата Андреа, изгледа отблизо двубоя на Кобрата с Антъни Джошуа за титлите в тежка категория на Световната боксова асоциация, Световната боксова организация (WBO), Международната боксова федерация (IBF) и Международната боксова организация (IBO).

Тя бе на трибуните в зала „Уембли“ по време на зрелището.

Блондинката изрази мнение, че българите трябва да се гордеят, въпреки че Пулев бе нокаутиран в 9-ия рунд. И направи доста любопитен и противоречив коментар относно представянето на двамата боксьори.

„Беше хладнокръвен, беше много подготвен, беше много спокоен и това е много важно в спорта и в бокса. Така мисли по-правилно и има много добра преценка. Той имаше абсолютната преценка, прецени няколко пъти Джошуа и то си пролича как го нацели.

Подготовката е много важна, но късметът също играе голяма роля. Той наистина се представи уникално. Аз съм много горда с него. Мисля, че цяла България трябва да се гордее с него. Три пъти вече е претендент за световната титла. Той доказа, че за българите няма прегради. Горда съм с него и съм сигурна, че, ако неговият баща беше жив, щеше да бъде горд с него“, каза Андреа след мача

„Благодарение на Кубрат успях да бъда тук и се радвам, че бях на този зрелищен мач. Много се гордея с него. Той се би лъвски. Доказа се, че е по-добрият от двамата. Просто нещата бяха на шанс. Издържа толкова много рундове. Според мен, имаше 2-3 пъти, в които така го разлюля, че Джошуа беше нокаутиран“, изцепи се тя.

Андреа заяви, че е говорила с Пулев минути след поражението. Той се е чувствал добре и е бил спокоен.

„Той е много позитивен човек и е минал много в своята кариера. Първата загуба е едно, втора е съвсем различно. По друг начин ги приема нещата. Когато човек прави нещо голямо… Не само аз трябва да го подкрепям! Всички българи трябва да го подкрепят!“, каза тя.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар