Home » Полезно » В коя от трите жени е влюбен мъжът от картината? 96 процента от запитаните не разпознават верния отговор
В коя от трите жени е влюбен мъжът от картината?

В коя от трите жени е влюбен мъжът от картината? 96 процента от запитаните не разпознават верния отговор

Сподели новината

Защо жените рядко решават да направят първата стъпка в една връзка? Защото не винаги са уверени в реципрочността на тяхната симпатия!

Междувременно, ако обръщате внимание на езика на тялото, тогава можете да разберете много! Препоръчваме ви да проверите наблюдаването и разпознаването на жестове с помощта на проста логическа задача.

Ето една снимка с три жени и един мъж.

Вашата задача е да намерите жената на която той най-много симпатизира. Колко бързо можете да разберете това? Погледнете отблизо, отговорът е скрит в детайлите!

Отговорът

Както пише Алън Пийз в книгата си “Език на тялото. Как да четем мислите на други хора с помощта на техните жестове”, има много сигнали, които показват скрит интерес на мъжа към жената.

И ако някои от тях (като разширени зеници, задържането на погледа над 5 секунди и т.н.) могат лесно да се видят, как бихте могли да проследите симпатиите в компания, когато има много жени и един мъж?

Оказва се, че е възможно! Погледнете отново тази снимка, като обърнете внимание на къде са насочени върховете на обувките на мъжа и съответно пръстите на краката.

Според Алън Пийз тази част от мъжкото тяло обикновено показва жената, от която той най-много се интересува в момента.

В нашия случай това е момиче номер 3. Толкова е просто!

Сега винаги ще знаете кой от противоположния пол симпатизира на вас в компанията! Споделете тази полезна информация с приятелите си.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар