Home » Полезно » Как да закупим жилище на изгодна цена в София?
Как да закупим жилище на изгодна цена в София?

Как да закупим жилище на изгодна цена в София?

Сподели новината

 „Бул Хоумс“ предлага жилища на изгодна цена в София

От край време София е предпочитано място за живеене, тъй като голяма част от икономиката на страната ни е съсредоточена именно там. В столицата са концентрирани едни от най-добрите средни и висши училища в страната, освен това има доста възможности за професионална реализация.

Това е и причината цените на имотите именно в София да са най-високи. За да се закупи изгоден имот в престижните столични квартали или трябва да бъде в много стара постройка или пък инвестицията да бъде направена „на зелено“ (преди сградата да бъде построена). Днес ще обърнем внимание именно на закупуването на жилище „на зелено“.

Сред рисковете, които плашат българите е възможността обектът да не бъде построен или пък да не бъдат издадени документите за обитаване на сградата. Всъщност този риск може да бъде сведен до минимум, ако внимателно проучим строителя на сградата. Факт е, че нито един инвеститор не тръгва да строи с намерението да не завърши обекта. И все пак е добре, правейки такава голяма инвестиция като закупване на имот, да заложим на сигурен и надежден строител, който има зад гърба си построени и въведени в експлоатация сгради.

Именно такъв на софийския имотен пазар e „Бул Хоумс“. В момента, компанията строи жилищни кооперации в шест от най-престижните квартали на София – “Студентски град””, “Сухата река”, “Люлин 10”, “Връбница”, “Симеоново” и “Надежда”.

Фактът, че „Бул Хоумс“ е позната на българския пазар създава сигурност в купувачите, затова и голяма част от апартаментите са продадени преди сградите да бъдат завършени. Това от своя страна гарантира закупуване на много по-ниска цена, в сравнение с тази, която ще бъде регламентирана след издаване на разрешението за ползване, т.нар Акт 16.

Освен че гарантира качествено изпълнение в срок, „Бул Хоумс“ предлага и облекчена схема на разплащане, включваща минимална сума депозит и последващи плащания в зависимост от етапите на строежа.  Окончателната сума по договора се заплаща след като жилищната сграда бъде въведена в експлоатация (издаден Акт 16).  За своите клиенти „Бул Хоумс“ предлага още атрактивни цени за гаражи или паркоместа.

Още за работата на „Бул Хоумс“, както и допълнителна информация за сградите, по които се работи, може да видите в официалния сайт на фирмата.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар