Home » Скандално » Доц. Мангъров алармира: Отварят ни на 1 март, за да ни затворят изцяло след 2 седмици! Подло и мръсно е!
Доц. Мангъров алармира: Отварят ни на 1 март за да ни затворят изцяло след 2 седмици! Подло и мръсно е!

Доц. Мангъров алармира: Отварят ни на 1 март, за да ни затворят изцяло след 2 седмици! Подло и мръсно е!

Сподели новината

Доц. Атанас Мангъров заяви, че всичко се прави по план!

Най-големият опонент на Бойко Борисов и Щаба – доц. Атанас Мангъров разкри поредната и този път най-мръсна схема на властта. А именно – да отвори държавата и в частност заведенията на 1 март, за да ги затвори две седмици по-късно.

Доц. Атанас Мангъров разкри подлата схема

Знаем, че преди дни лично министър-председателят се изпъчи в ефир и троснато нареди на министър Костадин Ангелов да отваря всички заведения на 1 март. „И дума да не чувам повече по въпроса“, сопна се Борисов.

Доц. Атанас Мангъров обаче е категоричен, че това е идеално изработен план, с който българите да се озоват затворени точно по време на изборите на 4 април.

„Всичко е подготвено, точно тогава, навръх изборите, ще „гръмне“ третата вълна от Covid-19 в страната ни. Само почакайте и ще видите сами. Ще се оправдаят с това, че са отворили заведенията и ето на – заразените от раз са се увеличили“, алармира Мангъров.

Той твърди, че цялата информация за случващото се около пандемията в страната ни, се крие. Пази се в дълбока тайна от Щаба и то точно заради разпорежданията „отгоре“, пише eurocom.bg.

Колкото до новия щам или новия вариант на вируса, доцентът увери, че такива има отдавна – открити са при изследване на пациенти още миналия март месец.

„Да, заразно е, но не е по-опасно и по-тежко протичащо от стария вирус. А и какво означава „нов“, щом го е имало и преди година в държавата ни?! Планът е ясен – изплашен, паникьосан народ, който масово ще се страхува да отиде да гласува.

Какво означава това, всеки знае – малко гласували, голяма победа за Борисов, ГЕРБ и всички, които не се наядоха за толкова много години в управлението“, гневи се експертът.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 3 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар