Home » Скандално » Ваксиниран с „Астра Зенека“: Мутафчийски ви лъже в очите, не му вярвайте!
Ваксиниран с „Астра Зенека“: Мутафчийски ви лъже в очите

Ваксиниран с „Астра Зенека“: Мутафчийски ви лъже в очите, не му вярвайте!

Сподели новината

От НОЩ лъжат за страничните ефекти, за да накарат повече хора да се ваксинират!

Журналистът Стефан Марков Стелиянов е сред първите ваксинирани с „Астра Зенека“. Той разкри какво точно се е случило с него и какво да очакват другите, които решат да се имунизират срещу COVID-19, съобщава Novinite.bg.

Ваксиниран срещу Ковид разкри невероятни неща!

Самият процес е стартирал на 19.02.2021 г., когато се е извършила ваксинацията. След това няколко часа пациентът е бил добре, но вечерта е получил рязка умора и си е легнал. След почти безсънна нощ Стефан едва закарал детето си на тренировка по баскетбол, след което започнал кошмарът за него.

„Към 11 ч. вече бях премазан и си легнах в леглото. Премерих си температурата, беше над 38 градуса. Умишлено не взех мерки, за да дам възможност на организма сам да се пребори. С всеки час температурата ми се покачваше, а болките в мускулите ставаха все по-осезаеми. Появи се и главоболие, постоянно ми се ходеше по малка нужда, а когато отидох по голяма – се появи диария.” – разказва ваксинираният господин.

Накрая той все пак не издържа и по предписание на лекаря си пие сериозна доза течен аналгин, както и голяма доза витамин С.

Страничните ефекти при Стефан продължават около 20 часа. Те са доста тежки, но той е бил подготвен психически за тях.
коронавирус

Лъже ли ген. Мутафчийски?

Интересното обаче е друго. Журналистът твърди, че от НОЩ или са некомпетентни, или лъжат.

„Тези хора от Националния оперативен щаб или не са наясно, или откровено лъжат хората. Ген. Мутафчийски каза, че в България е имало досега едва няколко случая със странични ефекти от ваксинация и те били съвсем леки. Не е вярно това, аз съм доказателството.

Не е хубаво така, с лъжи, да се мотивират хората да се ваксинират. Според мен няма как лекар като Мутафчийски да не е наясно, че страничните ефекти са тежки, но явно умишлено крие.” – разкрива репортерът.

Той уточнява, че имунизация срещу коронавируса ще има чак след втората доза ваксина, която е планирана за 5 май 2021 г., и то около 10 дни след тази дата.

Интересното е, че между двете дози има цели 3 месеца, през които ваксинираният може да се зарази с Ковид и тогава ваксината се обезсмисля напълно, тъй като ще придобие антитела.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 7 Average: 4.3]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар