Home » Клюки » Смразиха се! Глория нанесе жестока обида на зет си / СНИМКА /
Смразиха се! Глория нанесе жестока обида на зет си / СНИМКА /

Смразиха се! Глория нанесе жестока обида на зет си / СНИМКА /

Сподели новината

Глория се радва на един от най-хубавите мигове в живота си – появата на нейното прекрасно първо внуче. Гордите родители на малката Галина – Симона Загорова и Дани Милушев, побързаха да споделят новината в социалните мрежи и благодариха на лекарския екип.

На очи обаче се наби една, меко казано, странна подробност.

Глория честити на зет си едно от най-големите събития в живота му чрез съобщение в социалните мрежи. Певицата му написа лаконичното и студено: „Честито, Дани“. Коментарът й бе в отговор на прочувствения и емоционален пост на Милушев: „Най-любимата ми на света от Най-любимата жена на света“, придружен с първи снимки на бебето.

 Запознати коментират, че най-вероятно това е единственият начин, по който Глория е честитила на зет си. Двамата дори не са се чули по телефона, тъй като отново били в хладни отношения.

Припомняме, че от самото начало певицата не одобряваше връзката на Симона с Дани, тъй като смята за безхаберник. Даниел прекъснал обучението си в полицейската школа заради нисък успех. Освен образование, той няма надеждна професия и стабилни доходи, което Глория смятала за крайно несериозно и безотговорно.

Когато разбрала, че ще става баба, преглътнала избора на дъщеря си с надеждата, че момчето ще се стегне в името на бъдещото си дете.

През 9-те месеца бременност на Симона обаче Даниел не направил нито един опит да си потърси работа и малко преди раждането Глория отново се сдърпала със зет си по темата. Тя имала подозрения, че Милушев е с дъщеря й заради славата и парите и я използва.

Двамата се запознаха в разцвета на кариерата на Симона, когато печелеше доста добре от участия и трупаше известност покрай „Гласът на България“. Заради забременяването амбициите и кариерата на младата певица сега са под въпрос.

Източник: Марица

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар