Home » България » Къци Вапцаров: Секциите ще се пръснат, а мафията ни подгрява с дезинформация за слаба активност
Къци Вапцаров: Секциите ще се пръснат а мафията ни подгрява с дезинформация за слаба активност

Къци Вапцаров: Секциите ще се пръснат, а мафията ни подгрява с дезинформация за слаба активност

Сподели новината

Секциите ще се пръснат, навсякъде опашки, но мафията ни подгрява с дезинформация за слаба активност и фалшиви резултати, за да си оправдае поредната лъжлива „победа“ … аз повече от 5-ма заблудени за герб, не мога да се сетя, в моя кръг на внимание!

Напук на социолози и политолози, които месеци наред ни внушаваха, че активността на парламентарните избори ще е рекордно ниска, реалността се оказа точно обратната.

„В Младост, където гласувах, опашката пред избирателната секция беше 400 м, чаках повече от час”, сподели пред Skandalni избирател.

Къци Вапцаров за изборитеНавсякъде в софийските РИК-ове се забелязва силно раздвижване и повишен интерес към вота и от млади, и от стари.

„Гласувах. Такова масово нападение от гласоподаватели и толкова дълги опашки пред секциите – от втория етаж по целите стълби до изхода, не съм виждал от 20 години. Поне в центъра на София активността е значително по-висока от предишни вотове”, коментира във Фейсбук и журналистът Марио Гаврилов.

250 метра е опашката от желаещи да гласуват в Хановер

Колегата му Веселин Дремджиев пък споделя: „Жената, която усмихната връща личната ми карта в секцията: „Активността е по-висока, излизат и младите“. На опашката има мини детска градина”.

По-рано днес стана ясно, че пред посолствата ни в Лондон и Париж се вият огромни опашки от желаещи да гласуват, и то още от ранни зори. В Хановер, Германия, пък опашката от българи, които искат да пуснат своя вот, била 250 м. Още по-големи са струпванията от гласоподаватели в Мадрид.

Рекордна избирателна активност и в Мадрид

Огромни тълпи от българи са регистрирани и пред секциите в Атина и Солун. В цяла Европа на днешния 4-ти април българските граждани са повече от активни.

Снимки: Агнес Методиева и Фейсбук

lupa.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар