Home » Скандално » Изборите са Фалшифицирани! Ето какво следва:
Изборите са Фалшифицирани! Ето какво следва:

Изборите са Фалшифицирани! Ето какво следва:

Изборите са фалшифицирани. Българския народ не трябва да приема резултатите от този вот.

Всеки опит на „спечелилата“ хунта ГЕРБ да състави кабинет трябва да бъде съсечен с яростна улична революция. Всеки опит на този нелегитимен парламент да състави правителство, е противоконституционен.

Както ние от Skandalni.eu неведнъж написахме: От години в българските избори гражданите пускат своя вот, а гласовете брои американското посолство. И днес се случи същото: САЩ плавно оттеглят амортизирания свой досегашен управленски проект в колонията им България – ГЕРБ.

И понеже не са готови с новия си компрадорски про-американски управленски проект, на тези избори наложиха три свои нови партии – „Има такъв народ“, дясната коалиция ДБ и „Изправи се, Мутри вън“. Целта на „Козяк“ е постигната: Провалената ГЕРБ слиза бавно от сцената, без на нейно място да може да седне основната опозиционна партия БСП. Най-големият грях на Столетницата е, че е социалистическа, а САЩ никога в имперската си история не са допускали соц. партия да управлява в която и да е от колониите им.

От днес, 4 април, 2021 г. българския народ има пълното право и задължение да откаже да изпълнява решенията на новото правителство. Влизането в парламента на всички партии, които се класираха за него, е безсмислено.

Отговорността за фалшифицирания и купен вот е лично на Бойко Борисов, на американските му ментори и на останалите про-американски партии-патерици на Хунтата. Днес, 04.04.2021 г. станахме свидетели на поредното тежко престъпление срещу народа и държавата, за което Борисов и още една дузина национални предатели трябва да си платят. Призоваваме ви към революция!

Пею Благов, Skandalno.net

Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]
Коментирай чрез Фейсбук

About clslavchev

Твоят коментар