Home » България » Пророчицата Фидес Хюсеин: Виждам го ясно – Бойко Борисов влиза в затвора, Румен Радев спасява България!
Пророчицата Фидес Хюсеин: Виждам го ясно – Бойко Борисов влиза в затвора

Пророчицата Фидес Хюсеин: Виждам го ясно – Бойко Борисов влиза в затвора, Румен Радев спасява България!

Сподели новината

Фидес Хюсеин е сред най-добрите ясновидки на България. Тя е известна с това, че е познала в над 90% от пророчествата си!

Румен Радев ще властва в България с помощта на Владимир Путин, а Бойко Борисов го чака затвор и конфискация. Това предсказание направи пророчицата Фидес Хюсеин, писа Vsekidnevnik.eu.

Тя твърди, че вижда съвсем ясно благополучието на България в следващите години. Причината е, че ген. Радев не само ще спечели втори президентски мандат, но и ще подчини изпълнителната власт и по този начин ще управлява той държавата.

„Румен Радев е точният човек за България. Толкова ясна победа досега никога няма да е имало. Той ще избави страната от всичко лошо.

Fides_550x350
Фидес Хюсеин с нови предсказания

Колкото до Борисов, него затворът го чака. Дори ще се надява на него, защото много ядосани хора го чакат да се разправят с него. Повече няма да се върне към това, което беше, сигурно е.“ – споделя виденията си Хосеин.

Ясновидката взе отношение и по геополитическите въпроси. Тя твърди, че до няколко години САЩ тотално ще отслабнат във всички отношения и вече няма да играят тази роля на „властелин“ на света. Тя ще бъде поета от друга държава, като най-вероятно ще е или Русия, или Китай.

Противно на случващото се по света от над една година, Фидес Хюсеин вижда положителни неща в България и тя ще тръгне нагоре. Причината е, че Бойко Борисов вече няма да е на власт, като на негово място главните решения ще се взимат от Румен Радев.

Дори има вероятност бившият пилот, с помощта на Русия, да направи България президентска република. Това окончателно би сломило съпротивата на ГЕРБ.

„Досега е нямало друг политик, който да се ползва с такава народна любов, както е Румен Радев. Него хората наистина го обичат и това дразни Борисов. Дори може да се каже, че премиерът ревнува, че вече не е най-харесваният.“ – твърди пророчицата.

Източник: Зона 98

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар