Home » Клюки » Бойко Борисов проплака: Сам съм като куче, нямам приятели!
Бойко Борисов проплака: Сам съм като куче нямам приятели!

Бойко Борисов проплака: Сам съм като куче, нямам приятели!

Сподели новината

Бойко Борисов живее един тъжен живот!

Парите са хубаво нещо, но като няма с кого да ги споделиш, ти носят единствено тъга, болка и озлобление в душата. Нещо подобно се случва с Бойко Борисов, който може да си позволи първокласна къща в Барселона, но няма кой да го прегърне вечер.

Лидерът на ГЕРБ сам признава, че няма приятели и не разчита на никого в живота си, освен на себе си. Той е огорчен от всички близки взаимоотношения, които е имал през годините, писа Сега.

Бойко Борисов сам като куче

Публична тайна е, че именно парите са в основата всички приятелства на Борисов да се провалят. За пари той има навика да предава свои близки хора. Такива са случаите с Васил Божков, Слави Трифонов и дори Христо Стоичков. Самият Стоичков в едно интервю преди време сподели, че Борисов ще си умре сам.

Ето защо на всеки празник бившият премиер е сам в Банкя и няма с кого да си каже една дума. Това е нещото, което го е накарало да страда най-много през годините.

“Сам съм като куче. Вечер в Банкя гледам футбол сам, нямам никакви приятели”, сподели Борисов пред Цветанка Ризова.

Той е изключително разочарован и от европейските си “дружки”, които дълги години го подкрепяха и му раздаваха какви ли не суми, някои от които бяха открити в чекмеджето му в Банкя.

По време на протестите от миналото лято и след тях обаче от ЕС не се застъпиха за Борисов и така на практика го обрекоха на крах в политиката. По този начин еврофондовете вече не отиват у него, тъй като падна от власт.

Източник: Паралел 42

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 3.5]

Сподели новината

About clslavchev

One comment

  1. Каквото си посял, такова ще жънеш!!!

Твоят коментар