Home » Скандално » Стефан Гамизов: Дойде ли зимата, носете си сметките за ток и парно на Борисов!
Стефан Гамизов: Дойде ли зимата носете си сметките за ток и парно на Борисов!

Стефан Гамизов: Дойде ли зимата, носете си сметките за ток и парно на Борисов!

Сподели новината

Стефан Гамизов обвини директно Бойко Борисов и ГЕРБ за непосилните цени на тока и парното!

Бизнесменът и общественик Стефан Гамизов изригна публично, обвинявайки единствено управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ за непосилните цени на тока и парното у нас.

Стефан Гамизов зове да носим сметките си за ток и парно лично на Баце

Гамизов нарича екс премиера ни „световен шампион“ по разсипването и обирането на държавата и превръщането на народа в крепостни селяни. При това, за тази цел се е „работело“ години наред, в комбина между ГЕРБ и ДПС.

„Всичко скочи и то не с какви да е, а директно със стотици, стотици проценти. С 300 процента скочи токът, с 200 желязото, дървата с 80, а газът с цели 160 процента. И нищо не се прави, нищо не се предприема, не се мисли дори.

Истината е, че Борисов и хора от ГЕРБ винаги са манипулирали енергийната борса. Те нарочно докараха до пълна техническа разруха ПАВЕЦ “Чаира”. Винаги са манипулирали цените на тока, за да си пълнят гушите и касите – отново милите родни бивши управници.

ГЕРБ и ДПС са сложили ръка над всичко в енергетиката у нас и са назначили всички директори – до един, техни хора“, заявява Стефан Гамизов.

Той нерече Борисов предател, който се е съюзил със Запада, действайки в тотален ущърб на държавата и българите. А заради Ангела Меркел и Бойко Борисов, Газпром е установил пълен монопол в цените със Северен Поток 2 и Турски Поток.

Гамизов пожела Борисов да сподели с хората за какъв процент лична печалба се е договорил, докато ние все по-трудно успяваме да си платим сметките и да оцеляваме.

„И този наглец, този предател, ще се самоопределя като „семпъл“ човек. Какъв ти семпъл, бе?! Той заслужава една друга, много по-точна, но и много по-обидна дума. Заслужил си я е напълно. А сега, отново иска да се явява на избори. Малко му е задигнатото и разрушеното през годините. Българино, мисли!“, призовава Стефан Гамизов.

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар