Home » Скандално » Бойко Рашков с новина! Милиони от „Хемус” преведени по документи на работник в автомивка (РАЗКРИТИЯ)
Бойко Рашков с новина! Милиони от „Хемус” преведени по документи на работник в автомивка (РАЗКРИТИЯ)

Бойко Рашков с новина! Милиони от „Хемус” преведени по документи на работник в автомивка (РАЗКРИТИЯ)

Сподели новината

„Ще помогнем на г-н Борисов за много неща”. Това обеща вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков пред журналисти в Народното събрание.

МВР шефът отговори на въпрос дали министерството може да помогне на Бойко Борисов да се сети коя е Мата Хари с думите „Ще помогнем на г-н Борисов за много неща. За много неща ще му помогнем“.

„Дори в папката си нося сведения от човекът, който е свидетелствал пред съдия по отношение точно на този човек, който в момента е задържан под стража.

По отношение, на което, доколкото ми е известно, днес ще се произнася съответният съд. Има достатъчно доказателства, че строителството на автомагистрала „Хемус“ по времето на Борисов, Нанков и Аврамова така се извършвало. Държавата отпуска 70-80 млн. лв. да съществува магистралата.

Тези пари влизат в една банка и се получават на документи от един малоимотен човек, който е работил на една автомивка наблизо до Околовръстния път, който по указание на някои заинтересовани, включително политически лица, си е регистрирал строителна фирма без да има понятие от тази дейност, която фирма реално не е осъществявала никаква строителна дейност, но е трябвало да съществува, за да може чрез нея само по документи да се отчита строителство.

Разбирате ли по какви пътища утре ще се движим. Затова, което този човек е направил, той е получавал суми от 1000 до 2000 лв. В един момент е получил и един автомобил.

Тук в тази папка, тъй като аз обещах на нашите народни представители, оттук нататък ще идвам само с набор документи.

Когато ме питат и правят инсинуации в българското общество, аз ще показвам документи“, заяви още Рашков. Той показа документ и каза, че ще скрие името на човека и посочи, че това са сведенията на този човек.

Източник: Народ

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар