Home » Клюки » Деси Слава: „Боли ме, когато ме наричат свиня! Хора, аз не плюскам!“
Деси Слава: "Боли ме когато ме наричат свиня! Хора аз не плюскам!"

Деси Слава: „Боли ме, когато ме наричат свиня! Хора, аз не плюскам!“

Сподели новината

Не спират критиките срещу певицата Деси Слава относно килограмите ѝ – феновете изглежда не могат да приемат, че любимката им просто вече е по-пухкава.

От Скандални припомняме, че в близките година-две фолк звездата изчезна от медийното пространство, а причината се оказа шокираща.

Здравословното състояние на Деси се отрази на килограмите, а от това последваха жестоки обиди, които се отразиха пагубно за нея и имиджа й.

Деси Слава при Цитиридис

В „Шоуто на Николаос Цитиридис“ Деси заяви, че изключително много я боли, когато я наричат свиня. Тя призна, че вече е взела решение какво да прави по този казус и призна дали е разделена с бащата на втория си син.

„Една от причините за физическото ми състояние е че след раждането задържах килограми. Може би малко от суета, избягвах медийните изяви, но в един момент си казах, че трябва да се приема такава каквато съм и да не ми пука от подмятания, че съм свиня“, сподели изпълнителката на хита „Мъжете всичко искат“.

Деси Слава килограми

„В крайна сметка това съм аз, а тези килограми са в резултат на малки или по-големи хормонални обърквания в организма ми. Човек никога не знае какво може да му се случи и на него… Хора аз не плюскам, даже ям прекалено малко!“, обясни почти през сълзи блондинката.

Деси за първи път пред водещия разкри, че е разделена с боксьора Благой Найденов, но пък двамата се разбират прекрасно и полагат взаимно грижи за техния малък син Борис.

Запознати издават, че трупането на килограми при Деси се дължи именно на семейните проблеми с Малката Кобра, както наричат Благо в спортните среди.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар