Home » България » Румен Радев: Много се краде в нашата страна! Десетилетия назад е нямало такова разграбване!
Румен Радев: Много се краде в нашата страна! Десетилетия назад е нямало такова разграбване!

Румен Радев: Много се краде в нашата страна! Десетилетия назад е нямало такова разграбване!

Сподели новината

Президентът Румен Радев заедно с Бойко Рашков слагат край на кражбите!

Край на кражбите и корупцията – с това са се заели сериозно вътрешният министър Бойко Рашков и президентът Румен Радев, който каза не на мафията и мафия вън още преди година.

Румен Радев и Бойко Рашков тръгват срещу мафията

След като вчера екс премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че няма да подкрепи новия кабинет именно заради участието на Рашков в него, подкрепа за министъра изказа и държавният глава Румен Радев.

Президентът заяви, че в държавата ни се краде много – толкова, колкото не е крадено десетилетия преди управлението на Борисов. Той застана твърдо зад думите на Рашков, че милиарди са потъвали в нечии джобове като огромни суми са били изнасяни в офшорни сметки зад граница.

„Престъпленията са многобройни, а повечето от тях са обществено известни отдавна. Става дума за строежа на магистралите, за ремонтите на язовирите, за точене на ДДС, за бракониерства и дори отстрел на диви животни в горите…

И още, и още, и още…

А нито МВР, нито ДАНС са си вършили работата. Те са си затваряли очите и са позволявали всичко това да се случва у нас с години. Защо ли, защото са назначени от същата тази мафия. Това вече приключи и няма никакво значение кого ще подкрепя или не г-н Борисов“, категоричен е Румен Радев.

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар