Home » Клюки » Бургаското Барби Андреа: Ще прославя България! Гинес ще ме признаят официално
Бургаското Барби Андреа: Ще прославя България! Гинес ще ме признаят официално

Бургаското Барби Андреа: Ще прославя България! Гинес ще ме признаят официално

Сподели новината

Българското Барби, жената кандидат в Гинес за най-големите устни в света, Андреа от Бургас, посрещна Коледа в тузарския комплекс „Пирин голф “ край Разлог, видя Skandalni

.22- годишната студентка по немска филология в Софийския университет разпусна в спа центърa на хотела в комплекса, наслаждавайки се на пълен релакс покрай празниците.

Екстравагантната бургазлийка привлече погледите на туристите и всички отседнали в „Пирин голф “ за празниците, а сочните и устни станаха обект на всякакви коментари.

БГ Барби АндреаСпоред източници на Struma.com, Андреа не е била сама, а се е радвала на вниманието на приятели, с които пристигнала на 25 декември. Тя е кандидат за рекордьор в Гинес, като жената, която е направила най-много операции да увеличаване на устните си.

Миналата година Андреа легна „под ножа“ за 21-ви път. Гримира се силно, облича се екстравагантно, което и извоюва прозвището „Българското Барби“.

За себе си младото момиче казва, че се чувства страхотно, че интервенциите, които е направила нямат никакви странични ефекти, големите и устни не и създават никакъв дискомфорт, увеличавала ги, защото това била мечтата и, да има най-големите устни в света.

Андреа Иванова БургасНапоследък обаче лекарите, които и инжектирали хиалурон отказвали да слагат повече, тъй като е възможно да има неприятни последствия. Това, което искала Андреа е вече нездравословно.

Момичето е категорично, че ще действа да стане жената с най-големите устни в света, Гинес да я признаят официално и така да даде своя принос за славата на България по света.

Петя Колева / Струма

 

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар