Home » Клюки » Деси Фотосесията с ново лице след 4 операции /СНИМКИ/
Деси Фотосесията с ново лице след 4 операции /СНИМКИ/

Деси Фотосесията с ново лице след 4 операции /СНИМКИ/

Сподели новината

Фотосесията пипна нос, устни, скули и очи, видя Скандални

Плеймейтката Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, е неузнаваема след серия от операции.

Някогашната тъмнокоса фурия вече е в отбора на блондинките с нови нос, устни, скули и очи. Според запознати тя обмисля и още една промяна – смаляване на бюста. Причина за това е гръбначно изкривяване, за което Деси се ожали преди години, но така и не легна под ножа.

От последните снимки на фотосесията, споделени в социалните мрежи, става ясно, че от огромното количество хиалурон в устните й няма и следа. Подчертан остава единствено контурът, който според почитателите й е естетически издържан.

По-фрапираща се оказва ринопластиката, която в последно време е особено популярна сред звездите.

Деси ФотосесиятаВместо остър връх на носа към днешна дата Деси може да се похвали с тънък и чип нос подобно на Преслава, Камелия, Даниел и Александра Петканови.

Следващата корекция е в зоната при очите, които вече са дръпнати, придавайки цялостно екзотично излъчване на нашенката. Всичко това е допълнено от ясно изразени скули – друга популярна тенденция, най-вече в модните среди.

Плеймейтката Десислава ДимитроваДесислава иска да се подложи и на операция за смаляване на бюста. Преди години прекомерното количество силикон й причини гръбначно изкривяване. Самата тя винаги е поддържала красиво и стегнато тяло и ако преди е харесвала пищния си бюст, то сега го смята за минус, от който стига да разполага с време и финанси, би се отървала.

Новото лице на Деси Фотосесията

Източник: Монитор

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 4]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар